سلام خانمای عزیز.راستش من از حرف زدن خیلی لذت میبرم. ولی بعدش خیلی پشیمون میشم. همیشه توی ذهنم یه عاااالمه حرف دارم که بگم.یه مشکل دیگه ام اینه که خلاصه حرف زدن رو اصلا بلد نیستم. یه حرفی رو میخوام بگم همزمان ۱۰ تا جمله میاد به ذهنم. نمیدونم کدومو باید بگم.همه رو میگم🙈خواهشا تحقیر یا توهین نکنین. با لحن محترمانه هر طور که میتونین کمکم کنین. یعنی اگه بلدین راهکار پیشنهاد بدین لطفا. اسفندیم هستم. دخترای اسفند عاااااشق حرف زدن هستن.
دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
من اسفندیم از حرف زدن متنفرم تا کسی با من حرف نزنه حرف نمیزنم
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عجیب و جالبه. من هر اسفندی که دیرم تا حالا عاشق حرف زدن هستن.
جدی🤦😂من پس استثنام
اصلا حوصله حرف زدن ندارم
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
سلام دوست من این که مشکل نیس ک تو دنبال راهکار میگردی☺️ ب دلیل هوش بالاته ک اینهمه جمله همزمان میا ...
چقد مااااااااااهین شما🥲ممنونم از نظر مثبتتون💖باور کنین همسرمم همیشه این حرفو بهم میزنه.ولی خودم واقعا عذاب میکشم. دوس دارم همیشه خلاصه حرف بزنم مثل همسرم ولی نمیشه.
البته من ۹۰ درصد حرفام چرت و پرت نیستا.فقط مدل حرف زدنم ایراد داره یعنی جمله سازیم. جمله زیاد میارم.بعدا میگم آخه چه لزومی داشت در مورد یه چیز انقد توضیح بدی
شاید عذابی ک میکشین بخاطر اینه ک اطرافیان قبلا گفتن چقد حرف میزنی یا انتقاد کردن از پر حرفیتون ولی چ ...
بله از بچگی چون اینطوری بودم. برادر و خواهرام همیشه تو سرم میزدن حتی مامانم که زیاد حرف میزنی ولی خودشونم زیاد حرف میزدن.ولی همسرم حتی یبارم نگفته تا حالا.همش میگم توروخدا کمکم کن تغییر کنم. ولی میگه این که ایراد نیس خیلیم خوبه. ولی خودم راضی نیستم.
البته من ۹۰ درصد حرفام چرت و پرت نیستا.فقط مدل حرف زدنم ایراد داره یعنی جمله سازیم. جمله زیاد میارم. ...
تو این مورد مثل شمام کم حرفم اما موقعی که بخوام حرف بزنم نمیتونم درست جمله بندی کنم مغزم پر میشه