2777
2789
عنوان

پرحرفی

344 بازدید | 23 پست

سلام خانمای عزیز.راستش من از حرف زدن خیلی لذت میبرم. ولی بعدش خیلی پشیمون میشم. همیشه توی ذهنم یه عاااالمه حرف دارم که بگم.یه مشکل دیگه ام اینه که خلاصه حرف زدن رو اصلا بلد نیستم. یه حرفی رو میخوام بگم همزمان ۱۰ تا جمله میاد به ذهنم. نمیدونم کدومو باید بگم.همه رو میگم🙈خواهشا تحقیر یا توهین نکنین. با لحن محترمانه هر طور که میتونین کمکم کنین. یعنی اگه بلدین راهکار پیشنهاد بدین لطفا. اسفندیم هستم. دخترای اسفند عاااااشق حرف زدن هستن.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

من اسفندیم از حرف زدن متنفرم تا کسی با من حرف نزنه حرف نمیزنم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

سلام دوست من

این که مشکل نیس ک تو دنبال راهکار میگردی☺️

ب دلیل هوش بالاته ک اینهمه جمله همزمان میان ب ذهنت❤️

این ویژگی رو بپذیر و دوستش داشته باش خدا اینطوری افریدتت 

هرکی گفت بده بهش توجه نکن 

تو عااالی هستی☺️🥰

افوض امری الی الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسفندیم از حرف زدن متنفرم تا کسی با من حرف نزنه حرف نمیزنم

عجیب و جالبه. من هر اسفندی که دیرم تا حالا عاشق حرف زدن هستن.

عجیب و جالبه. من هر اسفندی که دیرم تا حالا عاشق حرف زدن هستن.

جدی🤦😂من پس استثنام 

اصلا حوصله حرف زدن ندارم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
سلام دوست من این که مشکل نیس ک تو دنبال راهکار میگردی☺️ ب دلیل هوش بالاته ک اینهمه جمله همزمان میا ...

چقد مااااااااااهین شما🥲ممنونم از نظر مثبتتون💖باور کنین همسرمم همیشه این حرفو بهم میزنه.ولی خودم واقعا عذاب میکشم. دوس دارم همیشه خلاصه حرف بزنم مثل همسرم ولی نمیشه. 

چقد مااااااااااهین شما🥲ممنونم از نظر مثبتتون💖باور کنین همسرمم همیشه این حرفو بهم میزنه.ولی خودم وا ...

شاید عذابی ک میکشین بخاطر اینه ک اطرافیان قبلا گفتن چقد حرف میزنی یا انتقاد کردن از پر حرفیتون ولی چه اشکالی داره کی تعیین میکنه چی خوبه چی بد

خودتونو بپذیرید نخواید تغییر بدید. همسرتونم درست میگن آفرین ب عقل و درایتشون ☺️

افوض امری الی الله
جدی🤦😂من پس استثنام  اصلا حوصله حرف زدن ندارم

البته من ۹۰ درصد حرفام چرت و پرت نیستا.فقط مدل حرف زدنم ایراد داره یعنی جمله سازیم. جمله زیاد میارم.بعدا میگم آخه چه لزومی داشت در مورد یه چیز انقد توضیح بدی

شاید عذابی ک میکشین بخاطر اینه ک اطرافیان قبلا گفتن چقد حرف میزنی یا انتقاد کردن از پر حرفیتون ولی چ ...

بله از بچگی چون اینطوری بودم. برادر و خواهرام همیشه تو سرم میزدن حتی مامانم که زیاد حرف میزنی ولی خودشونم زیاد حرف میزدن.ولی همسرم حتی یبارم نگفته تا حالا.همش میگم توروخدا کمکم کن تغییر کنم. ولی میگه این که ایراد نیس خیلیم خوبه. ولی خودم راضی نیستم.

البته من ۹۰ درصد حرفام چرت و پرت نیستا.فقط مدل حرف زدنم ایراد داره یعنی جمله سازیم. جمله زیاد میارم. ...

تو این مورد مثل شمام کم حرفم اما موقعی که بخوام حرف بزنم نمیتونم درست جمله بندی کنم مغزم پر میشه 

تو این مورد مثل شمام کم حرفم اما موقعی که بخوام حرف بزنم نمیتونم درست جمله بندی کنم مغزم پر میشه&nbs ...

دیدین چقد سخته‌.مخصوصا من دانشگاه که میخواستم ارائه بدم.وااااای تبدیل از ترکی به فارسیم که میشد دیگهههه فاجعهههه.

بله از بچگی چون اینطوری بودم. برادر و خواهرام همیشه تو سرم میزدن حتی مامانم که زیاد حرف میزنی ولی خو ...

شما نباید پر حرفیتونو تعییر بدید باید نحوه ی نگرشتون ب پر حرفی رو تغییر بدید ک اول از همه با پذیرش این ویژگی ب دست میاد

شما نمی‌تونید کودک درونتون ک پر حرفه رو بخاطر حرفای بقیه سرکوب کنید 😄

افوض امری الی الله