2777
2789
عنوان

پسر کوچیکتر

100 بازدید | 18 پست

یه فکت بگم خدمت خانوم ها اینکه پسرایی با سن کمتر بیشتر ۴ و ۵ سال پیشنهاد میدن بهتون برای ارتباط و دوستی شک نکنید اون رابطه سرانجامی نداره . پسرا اینک کار و هدف دار انجام میدن این جمله سن فقط عدده ۵ سال که چیزی نیست و من خودت و دوست دارم هم زمینه چینی هدف اصلیه . حالا الان یه عده خود جذاب پندار حمله کنن به من

در مورد همه صدق نمیکنه

با اطمینان میگم

همیشه رابطه معکوس اشتباه نیست

همینطور که رابطه با پسر بزرگتر همیشه به معنی درست بودن و رابطه ی درست اون آدم نیس

تراپی ؟نه عزیزم پسره قصه هنوز هست 💙ورژن جدید من ایز لودینگ🎉🙂↕️ پیش به سوی شروعی جدید ✌🏻زندگی جدید🥰 درد شیرین من 💙 هر چه دوری بدان چشم به راه توام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مورد همه صدق نمیکنه با اطمینان میگم همیشه رابطه معکوس اشتباه نیست همینطور که رابطه با پسر بزرگتر ...

نگفتم پسر بزرگتر کلا درسته ولی به عنوان یه پسر گفتم که داستان اصلا یه چیز دیگست

نگفتم پسر بزرگتر کلا درسته ولی به عنوان یه پسر گفتم که داستان اصلا یه چیز دیگست

خب اون داستانه

برای پسرای دیگم پیش میادکلا پسر داستان ساز همیشه و تو هر سنی داستان ساز و حاشیه بازه😄

تراپی ؟نه عزیزم پسره قصه هنوز هست 💙ورژن جدید من ایز لودینگ🎉🙂↕️ پیش به سوی شروعی جدید ✌🏻زندگی جدید🥰 درد شیرین من 💙 هر چه دوری بدان چشم به راه توام

خب اون داستانه برای پسرای دیگم پیش میادکلا پسر داستان ساز همیشه و تو هر سنی داستان ساز و حاشیه بازه� ...

اونکه آره ولی با دختر بزرگتر از خودت راحت تره اون دخترا حس میکنن تو کانون توجهن

منم دیدم با اختلاف ۳ سال ولی بابای دختره خونه و زندگی داده بهشون

همینکه میگم بچه بزرگ کنی اینم شاملش میشه

همینکه بزرگترن بااااز باید بزرگشون کنیم حالا فکر کن کوچکتر باشه

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش