2777
2789
عنوان

نظرتون چیه درباره این اقا

169 بازدید | 37 پست

من شاغلم حقوقم ۸ تومنه 

با یه پسری اشنا شدم خونه ماشین نداره کسین حمایتش نمیکنه ۲۵ تومن حقوق داره تو شرکت کار میکنه مهندسه 

دانشجوی دکترای شریفم هس

بعد بهش گفتم از زنت انتظار داری تو مسائل مالی

گف اول حقوق خودم کامل خرج میکنم تو زندگی اگه کم اومد دوس دارم زنم خودش درک کنه و بجای اینکه برم از غریبه بگیرم کمک باشه 

بعد گفتم حتما میخوای زنت شاغل باشه گفت بخاطر کلاس کاری و جایگاهش اره و خب اون بحث مالیم هس

ولی اگه من فقط دنبال پول بودم میرفتم یه دختر پولدار میگرفتم با شوخی و خنده میگف اینارو میگف دوستام گفتن برو زن پولدار بگیر سنشم بالاتر بود اشکال نداره

منم گفتم زن پولدار از شوهرشم توقع داره براش پول زیاد خرج کنی یا زنی که خونه پدرش خیلی خرج میکرده از شوهرشم همونقدر توقع داره گف اره قبول دارم و اینا

نظرتون درباره حرفاش چیه؟

در کل پسر بدی نیس ولی این حرفاش یجوری بود برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز بدی نگفته از این حرفاش چیزی نمیشه برداشت کرد 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

۸ تومن میگیری دیگه، ۵۰ میلیون که نیست

پسر شریفی رو میخوایی رد کنی؟ من عاشق پسرای باهوشم، ایشالله کار میکنه اوضاع زندگیشم بهتر میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پسره موقعیتش خوبه اکثر شریفیا بالاخره از ایران میرن ولی یه خورده زیاد بحث مالی کرده حواست باشه خسیس ...

من بحث مالیو شروع کردم گفتم انتظار مالی داری

گف اگه دنبال پول بودم مثلا میرفتم دختر فلان میگرفتم 

پسره موقعیتش خوبه اکثر شریفیا بالاخره از ایران میرن ولی یه خورده زیاد بحث مالی کرده حواست باشه خسیس ...

اسی بحث مالی رو شروع کرده ن اون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️