2821
2789
عنوان

خواهرم

125 بازدید | 14 پست

خواهرم خیلی اذیتم میکنه ۲۶ سالشه و من ۱۹ همش تو جمع های خانوادگی یا حتی دوستا ک با هم میریم تخریبم میکنه مثلا میگه بی عرضس دست و پا چلفتیه سگه و... در حالی ک من با کسی کاری ندارم و همه چیو میریزم تو خودم 

تو خونه هر از گاهی دسر و غذا میزارم چون خیلی دوس دارم ولی اصلا یه بار هم خواهرم اشپزی نکرده تو عمرش اما هر بار منو جلو جمع تخریب میکنه و میگه مزه بدی میده و... 

همیشه جلو پدر مادرم منو دروغگو نشون میده در حالی که خانواده من همه چیو میدونن در موردم کجا میرم کی میرم

نمیدونم چیکار کنم این عادتش رو بزاره کنه . همه جا اینا رو میگه اونم نه به شوخی. بحث منو باز میکنه از من بد میگه میشینن منو تحلیل میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حسودیتو میکنه به بابات بگو چیکار کنم خواهر منم اینجوری بود ازدواج کردیم الان دوساله ندیدمش 

باهاش حرف زدن خیلی ولی فایده نداشت. خیلی دوس دارم باهاش جایی نرم ارتباطم یه جورایی قطع بشه ولی امکانش نیست اصلا. 

اگ مامانت پشت تو وایسه خواهرت نمیاد اینجوری بگه

وایستاده و با خواهرم خیلی حرف زده بحث کرده. ولی خواهرم توجهی نمیکنه از طرفی هم هی میخوام ازش دوری کنم ولی نمیشه بلاخره خب جمع هایی هست ک با هم مجبوریم بریم دوباره اونجا این اتفاق میوفته

باهاش حرف زدن خیلی ولی فایده نداشت. خیلی دوس دارم باهاش جایی نرم ارتباطم یه جورایی قطع بشه ولی امکان ...

نگران نباش قطع میشه احتمالا دوقطبیه اصلا بهش باج نده آدم حسابش نکن فکر نکنه ازش میترسی بهش بگو حسود بزار بسوزه بگو انقدر بدمو بگو تا آتیش دلت آروم شه درستو بخون یا برو سرکار هر چی موفق تر بشی اون بیشتر میسوزه

خوبه ک تو مامانت پشتته من ک مامانم میخنده ب توهینای خواهرم

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

من هر موقع حس کردم ادمی تو زندگیم سمیه و باعث ناراحتیم میشه همون لحظه حذفش میکنم ولی اینو نمیتونم واقعا موندم چیکار کنم

نگران نباش قطع میشه احتمالا دوقطبیه اصلا بهش باج نده آدم حسابش نکن فکر نکنه ازش میترسی بهش بگو حسود ...

🥲اینکارو میکنم ولی واقعا ناراحتم چرا باید یه خواهر اینجوری کنه.جوری شده ک من هیچ حرفی رو بهش نمیگم چون دیگه اعتمادی ندارم بهش

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 من هر موقع حس کردم ادمی تو زندگیم سمیه و باعث ناراحتیم میشه همون لحظه حذفش میکنم ولی ...

به خانوادت بگو مجبور نیستم تحملش کنم اعتراضتو نشون بده سر غذا باهاش غذا نخور میرید مهمونی بمون خونه به مامان و بابات بگو بیامم میشم نقل دهن اون جمع به لطف دخترتون باهاشون نرو یه مدت اینجوری اعتصاب کن تا مامان بابات حالشو جا بیارن 

تا خواهر بزرگم تو خونه بود اون اذیتم میکرد اینقدر دعا کردم شوهر کرد ، رسیدنوبت به کوچیکه ، خونموکرد تو شیشه ، دوباره نشستم دعاکردن اونم شوهر کرد 

حالا بزرگه جداشده اومده دوباره از اول 

ای خدا قربونت برم مشکل داری با من؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
🥲اینکارو میکنم ولی واقعا ناراحتم چرا باید یه خواهر اینجوری کنه.جوری شده ک من هیچ حرفی رو بهش نمیگم ...

چون ذاتش خرابه دست خودش نیست منم خیلی مجرد بودم کوتاه اومدم خانوادمم پشت خواهرم بودن همش منو دعوا میکردن در صورتیکه من همه جوره از اون سرتر بودم بمون تو اتاقت درم ببند مخصوصا وقتی بابات خونست اصلا گریه نکن با رفتارت اعتراضتو نشون بده چون گریه کنی اون خوشحال میشه به هدفش میرسه