shex مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 5 عنوان چشم بصیرت 50 بازدید | 7 پست سلام و روزتون بخیر خانومای مذهبی، روحانی رو میشناسید ک چشم بصیرت داشته باشه؟ میخام برا گرفتن تصمیمی ک خیلی وقته بابتش تردید دارم باهاش مشورت کنم. ممنون میشم معرفی کنید امروز | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhbp0068 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 10159 یکی بود بنام آیت الله بهجت که اونم بعد از مرگش فهمیدن چشمبصیرت داشته.الان از کجا پیدا کنیم برات آبجی🥰
عسلهستم عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 4075 علمای بزرگ بیشترشون چشم بصیرت دارن ولی اول اینکه ارتباط باهاشون سخته و دوم اینکه اونا هیچ چیزی بروز نمیدن شما برا کارت استخاره بگیر
roshanayesobh عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 463 من از یک آیت الله در مورد تصمیم گیری پرسیدم، گفتند 66 بار سوره توحید رو با توجه بخونید، در تصمیم گیری کمکتون میکنه. من انجام دادم واقعا موثر بود برام. افرادی که واقعا چشم برزخی دارند، عمومی نمیگن که همه بدونن.
shex مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 5 یکی بود بنام آیت الله بهجت که اونم بعد از مرگش فهمیدن چشمبصیرت داشته.الان از کجا پیدا کنیم برات آبجی ... 🥺 خیلی شرایط سختی دارم
shex مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 5 علمای بزرگ بیشترشون چشم بصیرت دارن ولی اول اینکه ارتباط باهاشون سخته و دوم اینکه اونا هیچ چیزی بروز ... استخاره رو باید شخص مطمئنی انجام بده یا هر روحانی میتونه؟
shex مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 5 من از یک آیت الله در مورد تصمیم گیری پرسیدم، گفتند 66 بار سوره توحید رو با توجه بخونید، در تصمیم گیر ... بله درست میفرمایید من ب فرموده کسی چله گرفتم ولی هنوزم سردرگمم
عسلهستم عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 4075 استخاره رو باید شخص مطمئنی انجام بده یا هر روحانی میتونه؟ همه میتونن ولی اگه بتونین شخص مطمئنی پیدا کنی بهتره ب دفتر یکی از مراجع زنگ بزن اونا انجام میدن