2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید همتون واجبه

512 بازدید | 73 پست

ی خواستگاردارم تقریبا حالت معروفیت سران کشوری داره بشدت شدت شدت خرپول...

با یه تلفن میتونه هرکاری کنه

تحصیلات اوکی

خودش توپتروشیمی یکی از سمتای بالا رو داره

ولی  من لامصب دلم جا دیگه س ک اون شخصم اگ اوایل اوکی بود الان سرد و بی تفاوت شده

من خودم تحصیلاتم اوکیه توفرودگاه مشغولم وضع خونوادگی متوسط و خوشگلم خیلی

جایی ک دلتون نباشه ازدواج میکنید🥺

لامصب این دل همیشه پیروز بر عقل چرا خدا چرا نمیدونم

من خودم ی صدم دلم نیس اماخونوادم میگن ایندت تضمین خوشبختی و بازخودت میدونی..

ازیناس ک با ی تلفن میتونه بگه فلانیو فلان جامشغول ب کارکنید

همه جوره دسش میره

من خودم کوردم

این اقا پسر ی رگش کنگاور ی رگ دیگش دقیق نمیدونم

وگفته هرکی میادطرفم بخاطرموقعیت شغلی و پولمه و خیانت کارن

و منوندیده و منم ندیدمش فقط با خواهرم اینارفت و امددارن ازرفتاراخلاق خواهرم خوششون اومده گفتن دوس دارم باهاتون وصلت کنیم عکسمم دیدن.

من خودم همه جوره میخام ردش کنم چون حسی نداره متولد ۷۵م ۲۶ ۲۷سالمه طرفم فک کنم ۳۲ ۳۳سالش باشه دهه۶۰یه دقیق نمیدونم چندش اما ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۶۶ یکی ازیناس

خدایاشکرت...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول کن بعد پشیمون میشی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

من نفهمیدم شما کورد هستید. پسره کجاییه؟ کنگاور کجا میشه؟ چه قومیتی میشه؟

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

اگه واقعا دوسش نداری نرو و خدای نکرده دو دوز دیگه برنگرد 

اگه اونی ک دوسش داری نسبت ب تو بی محله و میدونی رابطتون ب جایی نمیرسه ب این تواستگار فکر کن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
فقط میدونم اگه قبولش نکنی ممکنه به احتمال ۹۹ درصد پشیمون بشی ، پول نباشه عشق هم ارزشی نداره دیگه .. ...

🥺🥺🥺🥺لامصب دل دل دل دل لعنتی...

چراهمه میگن عشق و عاشقی فقط اولش

خدایاشکرت...❤️

🥺🥺🥺🥺لامصب دل دل دل دل لعنتی... چراهمه میگن عشق و عاشقی فقط اولش

اره دیگه فقط اولشه اون عشق و ذوق و.. وقتی بیفتید تو سختی زندگی و ظرف مقابل از فشار مالی و زندگی حتی دیگه حوصله حرف زدنم باهات نداشته باشه میفهمی چقدر پول مهم بوده..