2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید همتون واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 73 پست
اگه واقعا دوسش نداری نرو و خدای نکرده دو دوز دیگه برنگرد  اگه اونی ک دوسش داری نسبت ب تو بی مح ...

اونی ک دوسش دارم خوب بود خیلی باخانوادش حرف زد توتاپیکام هس خونوادش مخالفن ‌باوجود ی زن طلاق داده ی بچه داره بازمیخامش و فامیل مادرمه اوناخودشون میگیرن🥺و جدیدا هم سرد بی تفاوت انگار ن انگاروجوددارم...ولی میگم نکنه بعدا پشیمون شم اگ ازدواج کنم

خدایاشکرت...❤️

ببین عقلتو انتخاب کن منم پارسال تو همین شرایط بودم یکی اومد خواستگاریم که اگه بله میگفتم الان کانادا بودم خیلیم از من خوشش میومد ولی من تو رابطه بودم با پسری که تازه بعد از ۴ سال منو به خانوادش معرفی کرد ، عشقو انتخاب کردم و بعد از چند ماه بهم نشون داد لیاقت نداشت و همه چیز تموم شد ، الان من واقعا پشیمونم تو این کارو نکن 

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟؟؟چرا حتی اگ حسی نباشه؟

هشت سال عمرم واسه عشق رفت مثه خودت حسی به هیچ خواستگاری نداشتم فقط اونا میخاستم با اینکه ی بار میگفت میخامت ی بار میگفت برو ازدواج کن ولی همه خواستگارامو بخاطرش رد کردم آخرش میدونی چی شد اون رفت با یکی دیگه ازدواج کرد وخوشبخت شد ومنم سنم بالا رفت وتوخونه بابام موندم حالا هم به چشم ی آدم مزاحم نگام میکنن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اونی ک دوسش دارم خوب بود خیلی باخانوادش حرف زد توتاپیکام هس خونوادش مخالفن ‌باوجود ی زن طلاق داده ی ...

رو جفتشون استخاره بگیر ببین خدا کدوم و بهت پیشنهاد میده 

شماره دفتر استخاره رو اگه بخوای بهت بدم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یکم از اونی که دوسش داری بگو

ی زن طلاق داده ی بچه داره فامیله

دلیل طلاقش زنش خیانت کرد زنشم فامیل دوره

بعضیا میگن زنش خبانت خودشم همینومیگه امازنش و یسریا میگن دخالت خونواده پسره و بچه ننه بودن پسره..جدیداپسره بی تفاوت شده حتی دیشب راجبش تاپیک زدم..باوجودشرایطش خونوادش مخالفن🥺

خدایاشکرت...❤️

اونی ک دوسش دارم خوب بود خیلی باخانوادش حرف زد توتاپیکام هس خونوادش مخالفن ‌باوجود ی زن طلاق داده ی ...

وایییی نه بیخیال ، اگه بچه نداشت ی چیزی ولی بعدا بخاطر بچش خیلی خیلی مشکل پیدا میکنید خصوصا که شما مجردی ..

اره دیگه فقط اولشه اون عشق و ذوق و.. وقتی بیفتید تو سختی زندگی و ظرف مقابل از فشار مالی و زندگی حتی ...

خدایی😥خدا خودت بهترین کار و تصمیم بزاربرام🥺

خدایاشکرت...❤️

ی زن طلاق داده ی بچه داره فامیله دلیل طلاقش زنش خیانت کرد زنشم فامیل دوره بعضیا میگن زنش خبانت خود ...

چرا همه ی مردایی که طلاق گرفتن میگن زن سابقم خیانت کار بوده. بیشتر فک کن زندگی با مردی که بچه داره خیلییی سخته خیلیییی زیاد عاشقانه ای نمی مونه . 

هشت سال عمرم واسه عشق رفت مثه خودت حسی به هیچ خواستگاری نداشتم فقط اونا میخاستم با اینکه ی بار میگفت ...

دقیقااینم اینجور یبارمیگه غلط میکنی شوهرکنی..یبارمیگه برو سرزندگیت...یبارمیگه شرایطش ندارم بخدانمیدونم سردرگمم میگم پشیمون نشم..بعد همیشه میگه زندگی بدون عشق قشنگ نیس..اینارویادم میفته میگم خدا منم سنم بالانره فردااین نره ازدواج کنه من دستم تو پوست گردو بمونه و بگه من ک گفتم خونوادم مخالفن من ک گفتم ازدواجی نیستم ..یاازینورشوهرکنم بگه تو ک صبرنکردی تحمل نکردی ده مترزبونش درازکنه

خدایاشکرت...❤️

خدایی😥خدا خودت بهترین کار و تصمیم بزاربرام🥺

امیدوارم بهترینها نسیبت بشه ، میگن دنبال دلت برو ،اما عقلت رو همراهت ببر ، بنظرم اگر به منطق و عقلت تکیه کنی شکست نمیخوری اما خیلی ها چوب دل و احساسشونو خوردن ، با اون آقا هم رفت و آمد کن شاید بهش حس پیدا کردی ، شما که هنوز ندیدیدش

رو جفتشون استخاره بگیر ببین خدا کدوم و بهت پیشنهاد میده  شماره دفتر استخاره رو اگه بخوای بهت ب ...

باش فداتشم ممنونم توروخدادعام کنید خداخودش کمک کنه🌱❤️

خدایاشکرت...❤️

وایییی نه بیخیال ، اگه بچه نداشت ی چیزی ولی بعدا بخاطر بچش خیلی خیلی مشکل پیدا میکنید خصوصا که شما م ...

جاالبه من مجردم اون باوجود ی زن طلاق داده خونوادش مخالفن

خدایاشکرت...❤️

2790
2778
2791
2779
2792