2777
2789
عنوان

ی بیشعوری از خودم یادم افتاد

703 بازدید | 39 پست

یادمه چند سال قبل ی چند روزی تعطیل بود و همسر گرامی از قبل  نقشه مسافرت با مادرش رو کشیده بود.چند روز مونده به تعطیلات  همسرم علائم جزئی سرماخوردگی داشت .بردمش بیمارستان خودمون وقتی مطمئن شدم فقط سرماخوردگیه از همکارم خواستم تو چاپ آزمایش  عدد رو تغییر بده جوری که همسرم فکر کنه کرونا گرفته

و اینچنین شد که مادرشوهر گرامی تا چندین روز  به چند کیلومتری خونمون نزدیک نشد 

و من چند روز استراحت مطلق کردم

بدجنس هم خودتونید😉😉😉

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11910323/اگ-تو-این-دوراهی-بمونین-کدومو-انتخاب-میکنین-خدا-یا-طلسم

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

خداییش،دمت گرررم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان