۵ سال با پسری در ارتباط باشی عاشقت باشه و عاشقش باشی ، پسری با خصوصیات بشدت خوش اخلاق ، مرد ، خانواده دار ، کسی ک همه جا و پیش همه کس پشتت بود ، پیشش بهترین حسارو داشتی ، تو این ۵ سال فقط دستاتو گرفته و گفته تا محرمم نشدی هیچ کاری نمیکنم ، مذهبی نبود ولی عاشق خدا و نمازاش سر وقت با این حال رفیق صمیمیه ۸ سالم روز خواستگاریمون طلسممون کرد اول بابامو ک مخالفت ازدواجمون بشه پدری ک عاشق این بود محمد بشه دومادش حالام طلسم کرده و محمد و ازم سرد کرده تا به سمت خودش بکشه
تو این چند سال التماس خدارو کردم ؛ هر ختم و چله ای بگین گرفتم ، مشهد رفتم ، خدارو قسم دادم ب امام حسینش ولی
روز ب روز شرایط داره بدتر میشه ، تا اینکه بزور خالم رفتیم پیش اقایی گفت دوست صمیمیت طلسمتون کرده باید باطلش کنی بعد باطل هم طلسم ازدواج بگیری چون تنها با باطل کردن درس نمیشه چون اثراتش میمونه روتون ، موقع ای باورم شد حرفاشو ک اسم رفیق صمیمیمو گفت ک پریا طلسمت کرده و چیزای گفت ک روز ب روز داره اتفاق میوفته برام ولی گفت دعا نمینویسم من ..
منی ک عاشق خدام و هنوزم میگم تا خدام هس چیزی نمیشه باز بمونم و التماس خدارو کنم؟
یا برم دنبال دعانویس ک باطل کنم و طلسم ازدواج بگیرم تا همه چی بشه مثله روز اولش؟