2777
2789
عنوان

اگ تو این دوراهی بمونین کدومو انتخاب میکنین؟ خدا یا طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 55 پست
باورتون نمیشه ولی زندگی من دقیقا جوریه که ادم بدخواه خیلیییی زیاد اطرافم هست تو زندگیم مشکل هم همیش ...

دوست عزیز مشکل داشتن با طلسم شدن واقعا تفاوت داره، طلسم شدن یه سری نشانه ها داره و یه سری چیزای غیرعادی یهویی پیش میاد وگرنه همه زندگیا مشکل داره، زندگی بدون مشکل اصلا معنا نداره. ضمنا تو این تاپیک هستیم که اطلاعاتمون را بالا ببریم و اطلاعات درست به هم بدیم و از تجربه هامون به هم بگیم. اینکه با قطعیت و بدون دلیل بگیم نه یا بله کمکی نمیکنه.

سلام منم بعد۸ سال ک عاشقم بود خودشو برام میکشت نمیدونم‌چیکارش کردن ک رفت ... نمیدونم از کجا بفهمم بر اش طل سمم گرفتن یا ن..چیکارکنم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا جای چه بحثیه شما اگه اعتقاد داری حتما انجامش بده😂

بله حتما، برام پیش اومد و رفع طلسم کردم. رفع طلسم هیچ کار غیر شرعی و غیر قرآنی نبود که نگران باشم. یه جور چله گرفتن با سوره های قرآن بود، خیرات دادن و اسپند مخصوص و جاری کردن انرژی مثبت در زندگیم و منزلم، روشن کردن شمع و... که واقعا مفید بود. و اینجاهم میگم که اسی و بقیه دوستان بدونن و امیدوارم مفید باشه براشون.

عزیزم حقت اینهمه ظلم و سختی نیست اون اقا که دلش پیش شماس پدرتم که قبولش داشته شمام که دوسش داری چرا ...

بخدا میسوزم و هیچی نمیتونم بگم

شب و روزم تو عذابه

اینکا نشستم و دارم محمد و ازم میگیرنش😔

ابجی هیشکیو سراغ ندارم من 

کسی ام ندارم ازش بپرسم 

ابجی انگاری زندخ زنده انداختنم تو اتیش

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

اسی شرایطت رو درک میکنم اما من شنیدم حتی اینکه بری سرکتاب بگیری هم‌گناهه حتی دعای محبت هم‌گناهه و پیامبر نفرین کرد زنی رو که برای شوهرش دعای محبت گرفته بود من هیچ اعتقادی به دعا نداشتم اما باورم شده که وجود داره و متاسفانه خیلیا زندگیا رو نابود میکنن باهاش 

من توهمین دوراهی موندم و خدارو انتخاب کردم و دردش هم به جون خریدم حتی به اون راه فکر هم نکردم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
میشه خصوصی به من پیام بدید راهنماییتون کنم؟

دادم دورت بگردم

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

عزیزم باطل کردن دعا هیچ اشکالی نداره اینکارو بکن من اصلا به دعا اعتقاد نداشتم تا وقتی از شوهرمو بچه ام بدم اومد میخواستم بی دلیل طلاق بگیرم تو دلم آشوب بود احساس میکردم تنگی نفس گرفتم تو خونه خلقم میگرفت میرفتم بیرون باز بیرون حالم بدتر میشد برمیگشتم خونه چه روزهای بدی بود بچه ام میومد سمتم بغلش نمیکردم میگفتم برو پیش من نیا الهی بمیرم تازه چهار دستو پا میکرد میومد سمتم خودشو مینداخت بغلم خدا از تقصیرم بگذره خلاصه یک روز قند از دست شوهرم افتاد رفت زیر مبل، مبلو برداشت قندو برداره یک دعا پیدا کرد گشتم دوتا دیگه هم تو خونه پیدا کردم یه دفعه دلم آروم گرفت بچه امو بغل کردم و از شوهرم واسه بهانه گیریهام عذرخواهی کردم تو دعا به وضوح اسم منو شوهرمو کلمه های، طلاق، طلاقهم، طلقتهم، و در کل طلاق با وزنهای مختلف نوشته شده بود بعد اون به دعا و اثراتش ایمان آوردم

2790
2778
2791
2779
2792