2777
2789
عنوان

اگ تو این دوراهی بمونین کدومو انتخاب میکنین؟ خدا یا طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 55 پست
به نظرم کسی که به طلسم و این جور چیزا اعتقاد داره رسما اعتقادش به خدا رو داره زیر سوال میبره

چجوری اعتقادمو نسبت به خدا دارم میبرم زیر سوال 

با اینکه ۵ سال بدترینا واسم اتفاق افتاد و باز گفتم عاشق خدام؟

چجوری اعتقادمو از دست میدم ک ۵ سال التماس خدا رو کردم و گفتم من تورو دارم پس تو کمکم کن امیدم تویی امیدمو ناامید نکن

چجوریه حتی اون اقاهه گفت پدرت با طلسم مخالف ازدواجتون شده اگ جلوشو نگیری محمدم از دست میدی توجه نکردم به حرفاش سمت دعا و طلسمی نرفتم باز گفتم خدا 

ولی محمد و از دست دادم 

از دست دادمو باز گفتم خدا 

چی داری میگی تو.؟؟؟ تا وقتی جایه کسی نباشی نمیتونی درکش کنی پس وقتی نمیتونی کمک کنی نمکم نپاش خواهرم

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

عزیزانی که میگین سحر و جادو وجود نداره آیه ۱۰۲ سوره بقره رو بخونید که در مورد سحر کردن و جدایی انداختن بین همسران و ایجاد نفاق هست   و کسانی که به جن اعتقاد ندارید آیه ی  یا معشر الجن و الانس رو بخونید      البته اگر اعتقاد به قران دارین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس منم میرم فردا یه طلسم میگیرم و یهویی کل مردم ایران رو با طلسمم نیست و نابود میکنم نمیدونم چرا هر ...

خوشحالم که هنوز سرتون نیومده چون 

منم مث شما بودم و به نظرم خیلی مضحک بود ولی وقتی سرم اومد و برام طلسم گرفتن و رفع طلسم کردم دیگه باورم شد و حواسمو جمع کردم. 

میدونی طلسم کردن به نوعی مث نفرین کردن و بدخواهی برای دیگران هست که اگر نبود اینهمه تو قرآن در موردش آیه نازل نمیشد و راهکارهای قرآنی رفع طلسم جواب نمیداد. ضمن اینکه در جوامعی مث ما که سطح رفاه، اقتصاد، فرهنگ و... روز به روز پایین تر میاد بیشتر وجود داره و استفاده میشه

لطفا کسی ریپ نزنه بجز استارتر من از چیزی تبلیغ نمیکنم چیزی که برای بچه خودم جواب گرفتم درسته  د ...

چقدر حرفای دلمو منو زدین😔 

از خدا میخوام به حق فاطمه ی زهراش حال دخترتون به زودیه زود خوب بشن♥️

ابجی حرفای دلمو زدی 

من ۵ سال التماس خدارو کردپ 

دیگه باید چیکار کنم؟

هرکی هرچی گفت گفتم خدام بالا سرمه خدام حواسش بهم هست

ولی ابجی بخدا من دیگه خسته شدم 

دارم کم میارم 

چجوریه منی ک سمت دعا و طلسمی نرفتم ۵ ساله تو عذابم ولی تو همون ۵ سال پیش دخترعموم با طلسم ازدواج کرد و تا همین الانم بهترین زندگیو داره بهتر از زندگیه هر کسه دیگه ای 

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
عزیزانی که میگین سحر و جادو وجود نداره آیه ۱۰۲ سوره بقره رو بخونید که در مورد سحر کردن و جدایی انداخ ...

قربونت برم من🫂

چجوری اعتقادمو نسبت به خدا دارم میبرم زیر سوال  با اینکه ۵ سال بدترینا واسم اتفاق افتاد و باز ...

باشه عزیزم

پس چرا میای تایپک میزنی اخه

همه بیان قربون صدقت برن و بگن برو دنبال طلسم و ...

پس دیگه تایپک زدن و سوال کردن چی بود

من اعتقاد ندارم شما که داری برو انجامش بده

خالمم همینو میگه  میگه ۵ سال شب و روزت شده گریه التماس خدارو کردی پاشدی رفتی مشهد ختم و چله ای ...

والا من یکیو میشناسم واسه خودمو باطل کرد ، منم زندگیم جهنم شده بود بعدش خوب شد همه چی ، ولی تهرانه نمیدونم شما کدوم شهری 

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
چجوری اعتقادمو نسبت به خدا دارم میبرم زیر سوال  با اینکه ۵ سال بدترینا واسم اتفاق افتاد و باز ...

برو طلسم ازدواجت رو باطل کن اما اون اقا دیگه بدرد شما نمیخوره زندگیتون بد میشه دیگه اصرار نکن برا بدست اوردنش و طلسم ازدواج هم نگیر خدا خودش روزی رسانه

خوشحالم که هنوز سرتون نیومده چون  منم مث شما بودم و به نظرم خیلی مضحک بود ولی وقتی سرم اومد و ...

باورتون نمیشه ولی زندگی من دقیقا جوریه که ادم بدخواه خیلیییی زیاد اطرافم هست

تو زندگیم مشکل هم همیشه داشتم ولی هیچ وقت به این ننشستم فکر کنم که حتما نشسته برای من طلسم گرفته و ...

به جاش به خدای بالاسرم توکل کردم و تمام تلاشم رو کردم که هر مشکلی بوده رو حلش کنم

من خودم واقعا ارتباطی نزدیک با خدا دارم و نمیتونم به همچین چیزی اعتقاد داشته باشم

من تو این تایپک فقط نظر خودم رو گفتم به جاش به ادم فقط میپرن که تو چرا داری اینو میگی

پس کاش دفعه بعد تو عنوان تایپک بزنن که لطفا فقط تایید کنید

به نظرم کسی که به طلسم و این جور چیزا اعتقاد داره رسما اعتقادش به خدا رو داره زیر سوال میبره

اصلا اینطور نیست چون اگه بود خدا راهکارق آنی برای رفع طلسم نمیداد. مگه ما مریض میشیم توکل میکنیم بخدا که خوبمون کنه؟!! 

چقدر حرفای دلمو منو زدین😔  از خدا میخوام به حق فاطمه ی زهراش حال دخترتون به زودیه زود خوب بشن ...

عزیزم حقت اینهمه ظلم و سختی نیست اون اقا که دلش پیش شماس پدرتم که قبولش داشته شمام که دوسش داری چرا مالتو مفت از دست بدی برو پیش یکی که کار بلده باطلش کن فقط همین نمیخوای جدایی بین کسی بندازی نمیخوای طلسم بد برای کسی کنی که بین تو و خدا جدایی بیفته نگران نباش خودشم راضی به این همه اذیتت نیست اونارو فرستاده تا مشکلای مارو حل کنن من پیش این اقا رفتم هیچی نگفتم بخدا خودش همه چیو میگفت گفت دوس داره تنها باشه خودشو میزنه پریشانه نمیدونه داره چکار میکنه با خودش اونا میخوانش و نوشت برام با ایه های قران و تربت کربلا و سنجاق قفلی انداختیم گردنش اب روی اتیش بود حالا متاسفانه گمش کرد دخترم تو پارک و باز داره اونجوری میشه باز باید برم پیشش 

ممنونم از دعای قشنگت 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

زنگ بزن از یه روحانی بپرس 

ببین اینکه بخوای طلسم باطل کنی کفر نیست اتفاقا خوبه خدا هم وقتی می خواست به مردمی که از آزار اجنه و طلسم در عذاب بودن کمک کنه دو تا فرشته فرستاد تا به مردم راه های باطل کردن سحر رو آموزش بده 

تو هم اگه از آدم درستی کمک بگیری کار اشتباهی نکردی 

باطل کردن بد نیست 

اینکه انتظار از خدا داری خب خدا هم داره کمکت می‌کنه همینکه تا اینجا مشکل رو نشونت داده یعنی کمک 

ولی بازم میگم از یه روحانی کمک بگیر 

لطفا جای خدا نباشید. 
2790
2778
2791
2779
2792