2777
2789
عنوان

اگ تو این دوراهی بمونین کدومو انتخاب میکنین؟ خدا یا طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 55 پست

منم اعتقاد نداشتم تا فیلم سجین رو دیدم،اونجا حکایت میشه ک حتی زمان پیامبر هم بوده طلسم و پیامبر ب یکی گفتن بره طلسم رو باطل کنه،حتی سوره فلق هم ب همین دلیل نازل شده

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد برو پیش یه دعا نویس خیلی کار بلد واست باطل کنه یدونه هم واسه ازدواجتون بنویسه، جلوی طلسم نمیشه با زیارت رفتن و دعا کردن وایستاد فقط به زبون خودش باطل میشه، و طلسم بد دیوار های دعا و قرانم رد میکنه و کار خودشو میکنه پس زودتر باطلش کن ، به حرف بقیه هم گوش نده 

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟

هیچ وقت زندگیتون به دوستاتون نگید هیچ وقت چیز های مهم رو نگید به کسی حتی خواهرتون....

این کارایی که میگم بکن اسی 

روزی ۷تا خرما بخور تاکید می کنم تعداد خرما فرد باشه  هر شب تلاوت سوره بقره

عزیز چون بحث خدا رو پیش کشیدی بدون طلسم و باطل شدنش و کسانی که بین همسران و مردم دوری و تفرقه میکنن تو قران هست که گفته خود خداونده پس باطل کردن هیچ مشکل و مانع شرعی بین شما و خدا نمیندازه و خرافات هم نیست  خداوند میگه برای هر مشکلی راه حلی هست پس ازش بهره بگیرید    حالا اگر طرف از راه قرانی و اینا مشکل حل میکنه هیچ ایرادی نداره

من خودم یه بار رفتم بگیرم، گفت من هیچ دعا وطلسمی واسه ازدواج نمیدم چون بدبخت میشی، گفت می خوای انجام می دم 😂گفتم نه دستت درد نکنه، حداقل صادق بود ولی واسه رزق و روزی آیه قرانی گرفتم تاثییرم داشت، اگر دنیا هزار دورم بگرده اون نفر باید قلبش با تو باشه، دعا باید تا اخر عمر تمدید بشه مخصوصا در مورد ازدواج، نکن به نظرم

صد در صد برو پیش یه دعا نویس خیلی کار بلد واست باطل کنه یدونه هم واسه ازدواجتون بنویسه، جلوی طلسم نم ...

خالمم همینو میگه 

میگه ۵ سال شب و روزت شده گریه التماس خدارو کردی پاشدی رفتی مشهد ختم و چله ای نمونده ک گرفته باشی ولی نگاه وضع رو 

بجا بهتر شدن داره بدتر میشه ؛

ولی ابجی دعانویس کار بلد سراغ ندارم بخدا اون اقاهه هم نمینویسه گفت دوستت یه دختر کاملا عقده ای هستش ک میخاد خودش با محمد ازدواج کنه در حالی ک همین دوستم مادر ی بچه ی دو ساله اس و طلاق گرفته 

حتی اینم گفت ک طلاق گرفته و .. 

ولی بجان بابام ک دعانویس کاربلد نمیشناسم از هرکی کمک میخام هیشکی گوش نمیده به حرفام 

منم قلبم روز به روز داره از کار میوفته😔🖤

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
فیلمش ایرانیه؟ در موردش میگید؟ چطور میشه فیلمشو دید؟

نه برا ترکیه ست،همون سرچ کن سجین میاره،فک کنم اپارات هم هست،،ترسناکه ولی 🥴ولی خیلی خوبه،در مورد همین طلسم و...ایناست تا سجین ۷  اومده

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

لطفا کسی ریپ نزنه بجز استارتر من از چیزی تبلیغ نمیکنم چیزی که برای بچه خودم جواب گرفتم درسته  دختر من چیزی به چشمش اومده بود همش موهای سرشو میکند تمام پاهاشو با ناخن چنگ مینداخت به قران خون میزد بیرون از پاهاش پامیشد تو خواب راه میرفت روزا میرفت تو حموم تاریک مینشست میگفت برقو خاموش کنید شبا میخواستیم بیرون بریم میگفت من میخوام تنها باشم شما برید من نمیخوام بیام ۳سال و نیمش بود تمام همسایه ها اومدن در خونمونو زدن که خیلی اذیت میکنید بچتون خیلی جیغ میزنه صاحب خونه بلندمون کرد تا رفتم پیش یه آقایی و گفت باد پریان بهش خورده بی وقتی شده بهش و هیچوقت تنها نذاریدش میخوان تسخیرش کنن و براش یه دعا نوشت به خدا که تو دو روز بچم کاملا اروم گرفت طلسم و دعا و جن و اینا همش تو قران اومده اونموقع که حضرت سلیمان با اجنه در ارتباط بود پس چرا کسی نبود بگه اگر خدارو قبول داری به خودش توکل کن و با اجنه در ارتباط نباش 

خدا بجای خودش و اوناهم بجای خودشون تو نمیخوای کار بد برای کسی کنی استارتر تو فقط میخوای مشکل خودت حل کنی اوناهم افریده های خدا هستن که مشکل مارو حل کنن پس بگیم نریم نونوایی نون بگیریم بشینیم به خدا توکل کنیم خودش برامون نون میفرسته 😆

دوست عزیز لطفا ریپ نزن 🙏🏻با کمال تشکر

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

پس منم میرم فردا یه طلسم میگیرم و یهویی کل مردم ایران رو با طلسمم نیست و نابود میکنم نمیدونم چرا هر ...

منظورم این بودوجودداره خدابرای آموزش مردم برای باطل کردن جادودوتاازفرشته های خودش هاروت وماروت روفرستادجادوکردن گناه کبیرست ولی باطل کردنش موردی نداره 😘

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

2790
2778
2791
2779
2792