2777
2789
عنوان

ی بیشعوری از خودم یادم افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 39 پست
پس کمی تا قسمتی بدجنسی

خدایی اصلا بدجنس نیستم 

ببین  دیگه چیکار میکنن اینجور کارها به ذهن آدم خطور میکنه

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقییییییی😘😘🤩🤩😘🤩

😍😍😍😍😍شوهر منم مدتی میگفتم بریم مسافرت گیرمیداد بریم خونەی باباش کە تو شهردیگەس تا بهش فهموندم معنی مسافرت چیە هی نرفتم خدامیدونە کی میرم کە ایشالا نرم برمم زود بیام😫😫😫😫

😍😍😍😍😍شوهر منم مدتی میگفتم بریم مسافرت گیرمیداد بریم خونەی باباش کە تو شهردیگەس تا بهش فهموندم م ...

شوهر منم قبلا تا میگفتم بریم بیرون میگفت بریم خونه مامانم اینا .الان  خیلی بهتر شده .البته مامانش هم کارهایی کرده دیگه خودش هم جرات نمیکنه زیاد بگه بریم اونجا.

اونروز هم  گفت مامانم روانپریشه(مادرش تحت نظر روانپزشکه) 

عجب تفسیری از مادرش کردە خوبە پسرشە اگە تو بۆدی میگفتن عروسە واسە همین اینو میگە

اوایل همش میخواست منو مجاب کنه مامانش خیلی دوستم داره  بعد چند بار  کارهای عجیب غریبش .

ی بار که مامانش از عمد میوه گندیده رو گذاشت تو بشقابم برای پذیرایی .منم آروم گوشیم رو سایلنت کردم و دو تا عکس از بشقاب میوه خودم و  از ظرف میوه  گرفتم و بعدا  بهش نشون دادم  دیگه اینبار  مجبور به پذیرش شد