2821
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 66 پست
ببین یه چیزی بگم .اگر واقعا نمیتونی زندگی کنی و این مشکلات ادامه داره بایدکات کرد  من خودم ۱۵س ...

هرکار کردن حتی بهم ج ن د گفتن تهمت زدن و... هر حرفی زدن بازم بهشون احترام گذاشتم. 

من چقدر مگه صبر و تحمل دارم.‌چقدر بزرگی کنم. 

من از همشون کوچکترم ولی بزرگی بخشش همش باید از طرف من باشه. همش‌من کوتاه بیام. از همه نظر خواسته باشه نیاز باشه حرف زدن باشه  توقع باشه و....

وای پس واقعا اذیت کن دوسش داری؟

دوستش دارم ولی بهش گفتم لیاقت نداری دوستت ندارم پسرای بالاشهر با فرهنگ راسته. شما پایین‌شیرین فرهنگتونم پایننه.دیگه زده شدم سرد شدم از هم۵ چی

رفتارام عوض شده خودشم‌میگه رفتارت باهام عوض شده. ولی خودم‌نفهمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکار کردن حتی بهم ج ن د گفتن تهمت زدن و... هر حرفی زدن بازم بهشون احترام گذاشتم.  من چقدر مگه ...

خوب عزیز دلم کوتاه اومدی از اول ببخشیدا سوارت میسن.من از اول تکلیفم رو‌مسخص کردم گفتم نهحق دارید حرف اشتباه بهم بزنید نه حق دارید سوارم بشید .چون میگم فرهنگشون متفاوت بود عروس به عنوان کلفت بود من گفتم حال و حوصله من ندارما

عیب نداره زودتر یه جا اجاره کنید برید سفر و برید سرزندگی تون اگر قبول میکنه یه لباس عروس بپوش و ی ...

برا من هیچ کار‌نکردن. یه حلقه ازدواج یا هدیه نگرفتن برام. هیچ کار همش من دارم بخشش‌میکنم

خوب عزیز دلم کوتاه اومدی از اول ببخشیدا سوارت میسن.من از اول تکلیفم رو‌مسخص کردم گفتم نهحق دارید حرف ...

از اول گفتن مولی  پول دوستی و...

من ساکتم مول نیستم. 

من‌پول دوست اگه بودم با خاستگاری خر پولم ازدواج میکردم.

موقع رفت آمد فضولی میکردن کجا بری کجا نری چی‌بخوری.  بهم گفتن میمونی؟ گفتم‌نمیدونم گفتن بگیم بمون بگیم نمون در هر صورت بهت برمیخوره.

من گفتم‌نمیدونم احترام گذاشتم چون اختیارم دست خودم یه آدم بالغ. خیلی پر رو ان

خوب عزیز دلم کوتاه اومدی از اول ببخشیدا سوارت میسن.من از اول تکلیفم رو‌مسخص کردم گفتم نهحق دارید حرف ...

تمام حرفاشون رو به شوهرم میگم .نیاز هاشون رو میگم انجام بده. اخر میگن زنت بده. همه خوبی براشون خواستم. اونا بدی

نمیدونم چی بگم بهت .خودت تقصیر کار بودی .همین

یعنی نباید رو میدادم‌کارهاشون میکردم. باید توقع داشتم؟. ک خیال برشون نداره منو بی ارزش بدونن .

خودم خودمو بی ارزش. از بی توقعی از کار کردن و حرف گوش کردن و گذشتن از خواسته هام

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز