2789
عنوان

خواهر شوهر

919 بازدید | 66 پست

چند روز پیش ب شوهرم‌میگفتن زنش بد ذاته زنت بهت یاد میده خونه بخری یا طلا بخری.زنت عفریته طلاقش بده. هرکی بود زنشو طلاق میداد. زنت بخود نمیرسه حتما کسیو داره. زنت میره دکتر زن از کجا واسه عفونت بره؟ شاید جنین داره و.... کلا تخم‌شک

والا ۴ ساله عقدم هیچی ندیدم هیچی نگفتم بدون‌توقعی ،پستامو بخونید متوجه میشی

دجدیدا خواهر شوهرم یه مدل جدید شده. وقتی منو میبینه.

انگار میخاد حرص منو در بیاره.

مثلا صبح اومد دید آبگرمکن شیر آبش بستس. بازش نکرد شیر ابو.

رفت تو اتاق شوهرمو صدا زد گفت بازش کن.

بعد رفت حموم . موقع اومدنی گفت مریم صبحانه آماده کن دارم‌میام.

بعد ب اون یکی داداشش گفت برام آب بیار بخورم.

به یکی دیگه گفت هندزفریمو بیار.

انکار چلاقهخوبه منو ندید وگرنه چیزای دیگه بمن‌میگفت مثلا گوشی کیف لباس هرچی.

توی یه خونه هستید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

چه خبره چهارساله عقدی ومیری منزل پدرشوهرت

مشکل چیه؟؟

شش ماه عقد کافیه

پاشو برو سر زندگیت 

میخوای برسی به جدایی؟؟!!!

پول ندارید خونه بخرید اجاره کنید 

جشن هم مفصل نباشه چی میشه

چرا انقدر بهش رو دادین؟ رفتار هرکس نشون میده ک چطور دوس داره باهاش رفتار بشه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

توی یه خونه هستید؟

عقدیم  اینجا خونه شوهرمه. ولی خانوادش زندگی میکنن.

من هنوز عقدم. یه خونه جدید خواستیم بگیریم. بالاخره زنو شوهرم.

با دوتا خواهر شوهر همسن مامانم.‌یکی برادر شوهر همسن پدرم. و یه مادر شوهر همسن‌مادر بزرگم. نمیتونم زندگی کنم ۴ سال بودم  کشیدم. کلفتی حمالی  من. کلفتی حمالی شوهرم پول خرج کردن براشون و....

سلام چه خبره چهارساله عقدی ومیری منزل پدرشوهرت مشکل چیه؟؟ شش ماه عقد کافیه پاشو برو سر زندگ ...

عروسی هم‌گفت نمیگیرم. همینجوری بریم خونه مون. یا همینجا زندگی کنیم کنارشون. من‌میدونستم تهش این حرفا رو بهم‌میزنه. از بس خوب بودم براشون . از بس لطف زیادی کردم.

عقدیم  اینجا خونه شوهرمه. ولی خانوادش زندگی میکنن.  من هنوز عقدم. یه خونه جدید خواستیم بگ ...

سریع خونه رو جدا کنید 

تا وقتی با همید همینه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وای یعنی این حرفا میزنه شوهرت هیچی نمیگه بهش؟ یا خودت جوابشو نمیدی بازم موندی اونجا؟ والا من بودم یک ...

فکر کردن من نیستم. ولی میدونست شوهرم هست..

شوهرم هیچی نگفت. سریع گفت بیا بریم طلاق. اصلا نزاشت من حرفمو بزنم. گفتم هر کی هرچی بگه باید باور کنی؟.

حرفای منو نمیخوای بشنوی؟یکطرفه قاضی نشو