2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 66 پست
بهشون گفتم من خواستم برم بیرون یا خواستم برم دکتر. شوهرم بخاطر شما منو نمی‌بره. میگه خواهرام رفتن بی ...

اسی تو آدمی هستی که اصلا به خودت ارزش نمیدی و با گفتن این حرفا که احترام میذارم خودتو گول میزنی

اصلا به چی این آدم و خانواده جواب مثبت دادی؟

خونه بابات دورتر جا نبود همونجا بمونی که الان مثه کلفت اینا شدی به قول خودت که گفتی فک میکنن سگیواقعا هم مثه سگ رفتار میکنن باهات. 

چرا موندی؟؟؟؟ چرااااا

فک میکنی اینا آدم میشن؟؟ اینا هر روز بدتر رفتار میکنن میگن ما یه کلفت داری. تا حالا بهت ارزش دادن؟شوهرت با یه جمله میگه طلاق .

واقعا آدم میمونه چی بگه. خودتو جمع کن 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا میخرن. برا خودشون‌میبرن تو بشقاب پر‌پر.  بعد منی ک نشستم اونجا میگن میخوری؟ میگم نه  ...

عزیزم اینا انگار فرهنگشون همینع

این کارا حرفا و ... براشون عادیه

مدلشون همینه

شما از ی خانوادع محترم و با فرهنگ هستین این رفتار بهتون بر میخوره

در صورتی ک بیشترش از تفاوت فرهنگیه

شاید توهین و بی حرمتی واسشون عادیه

بهشون گفتم من خواستم برم بیرون یا خواستم برم دکتر. شوهرم بخاطر شما منو نمی‌بره. میگه خواهرام رفتن بی ...

والا زندگی تو از همین الان سخته بشین با خودت فکر کن توانایی ادامه این زندگی رو داری ؟نمیگم طلاق بگیر ولی حد و مرزی داشته باش چرا اینقدر باهاشون صمیمی شدی که اینقدربی احترامی بهت بشه کمی  ازشون کمی فاصله بگیر خیلی سمی هستن

اسی چرا وقتی عقدی اینقدر زیاد اونجایی؟ 

من میگم برم خونه پدرم عقدم عروسی ک نیستم.

اوایل شک داشت نمیزاشت.

هنوزم هست انکار اصلا نمیزاره برم.

حتما باید پیشش باید. حتی بانک آرایشگاه نزاشت کار کنم.

گفت صبر کن خودم مغازه بزنم