2821
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 66 پست
یعنی نباید رو میدادم‌کارهاشون میکردم. باید توقع داشتم؟

دقیقا بله .من که الان  دارم باهات حرف میزنم سال اژت بزرگترم.فک نکنی از بچکی دارم میگم .۱۵سال هم ازدواج کردم .چون این داستانا داشت سر خودم پیاده میشد همون اول سنگها وا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من هیچ کار‌نکردن. یه حلقه ازدواج یا هدیه نگرفتن برام. هیچ کار همش من دارم بخشش‌میکنم

اگر مادیات برات خیلی مهمه جداشو ایشون بعدا هم برات هیچ خرجی نمیکنه یا بگذر و برات مهم نباشه یاجداشو

واقعاا میوه میندازن پایین😐

مثلا میخرن. برا خودشون‌میبرن تو بشقاب پر‌پر.

بعد منی ک نشستم اونجا میگن میخوری؟

میگم نه 

(آدمی ک مهمان بره تو خونش اول برا مهمان میبره. یا یه بشقاب دیگم‌میاره.

فقط یه  بشقاب برا خودشون میبرن   بعد میگن میخوری خب معلومه میگم نه. حتی اگه برای من هم بشقاب بیارن .بعد بگن میخوری میگم نه)

اگه بگم‌آره پرتاب میکنن بیفته پایین. یا قل قلی میدن.

یا نصف میکنن یه تیکه کوجک پرت میکنن.

کلا فکر‌میکنن سگم

چون اول خودمو دوست نداشتم

ارزش ندادم ب خودم احترام نزاشتم. و....خیلی رو دادم

ادم. وقتی ازدواج میکنه دوست داره زندگی مستقل و عشق و زندگی کردن رو بفهمه نه اینکه برای خودش بدتر جنگ ...

دقیقا هه کیه گ‌بفهمه

برعکس خوبم میفهمن درک میکنن. خودشونو ب نفهمی‌میزنن چون خودشون مهمن خودشونو دوستدارن 

خیلی بهت بی احترامی میکنند مطمئنی میخوای ادامه بدی؟

بهشون گفتم من خواستم برم بیرون یا خواستم برم دکتر. شوهرم بخاطر شما منو نمی‌بره. میگه خواهرام رفتن بیرون تو حسادت میکنی؟

یعنی‌چی همش باشم خونه شما برین بیرون من هم زنشم حق دارم.

اومدن  ب براورشون گفتن زنت نجسته بندازش بیرون طلاق بده و... یک روز خواست ب مادرمون برسه جیش مامان رو بگیره  غوغا کرد.

کاش یک روز بود.

۴ سال گرفتار این روزا هستم زندگی نکردم

شوهرم میگه اگه نتونستیم طلاق بگیریم. بعد ۴ سال ک ۲۴ سالم شد؟. دارم ۲۵ میشم

واااااا شوهرت حالا چرا میگه طلاق بگیریم؟؟!! ببین تو هم یاد بگیر مثل اون با سیاست رفتار کن با شوهرت البته وقتی تنهایین نه جلوی اونا و سریع هم برید سر خونه زندگیتون

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز