2777
2789
عنوان

امروز ی چیزی شوهرم گف خیلی دلم شکست

590 بازدید | 28 پست

هنیشه میگفتن جاریت خوبه تو بدی نیگفتن خواهرشوهرت خوبه تو بدی مادرشوهرت خوبه تو بدی اونا میگفتن و شوهرم میگفت از اونا یاد میگرفت من دلم پاکه ولی ی غولم تو چشاش ی جادوگرم تقصیر مامانشه چون دهن بینه مامانشم یادش میده 

ماداریم طلاق میگیرم بعد ماها پیام داد گفت یادته من مسافرت نیرفتم رفتی برام خوراکی گرفتی ولی یادت باشه من یدونشو قبول نکردم الکی گفتم میل ندارم چون تو قلبت سیاهه واسه همون چون قلب بدی داری نخواستم چیزی که تو گرفتیو ببرم بخورم بعدم گف هرچی لباس خورد خوراک و گوشی گرفتم حرومت باشه 

الهی بشکند دست من حتی وقتی خوبیم نیکنم بازم ادم بده میشم من فک میکردم میل نداره ولی از قصد نگرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لجش گفته

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

تو این ۱۰ ماه با ی زن نطلقه که عشق بچگیشه هم دوس شد باهم ساعتا حرف میردن پشت سر من به اون میگفت من روزی ی بار بهش زنگ میزدم ولی برنمیداشت یا میگفت برو جهنم الانم داریم جدا میشیم اومده میگه برگرد ولی اینارو هم گفت

نتیجه بدیاشو میبینه

فقط غصه نخور

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊