2777
2789
عنوان

امروز ی چیزی شوهرم گف خیلی دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 28 پست

سلام بیکاری بااین روانی عوضی حرف میزنی

بلاکش کن برای همیشه

زودتر کارای طلاقت رو انجام بده تا شرش کم بشه

برو سمت اینده ی درخشانت و پیشرفت کن و بعدش ازدواج‌کن و بذار تو منجلاب خودش غرق بمونه

شما خوشبخت میشی اما اون بدبخت میمونه

فقط توکلت بخدا باشه وبس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بیکاری بااین روانی عوضی حرف میزنی بلاکش کن برای همیشه زودتر کارای طلاقت رو انجام بده تا  ...

اونقد میسوزم چرا من بد شدم چرا مامانش خواهرش زن داداشش حتی زنای دیگه تو چشمش فرشتن چرا منو اینقد بد میبینه میگم برم راه به اون خراب باز میشه اون میاد باهم خوش و خرم میکنن منم بشینم ی مورد خوب بگردم ازدواج کنم

اونقد میسوزم چرا من بد شدم چرا مامانش خواهرش زن داداشش حتی زنای دیگه تو چشمش فرشتن چرا منو اینقد بد ...

سوختن نداره تازه خوشحال باش شرش کنده شد ازسرت

بهشون فکر نکن کم کم فراموش میشند

این اقا ارزش شما رو نمیدونه همون زنای خراب خیابونی بدردش میخورند

برو سمت کسی که لیاقتت رو داره نه این ظالم ازخدابی خبر

نترس زود ازدواج میکنی اما دفعه ی بعدی خوب حواستو‌جمع کن وهمسرت رو ببر تست شخصیت بدبد پیش مشاور ازدواج اگر اوکی بود انتخابت ازدواج کن

سوختن نداره تازه خوشحال باش شرش کنده شد ازسرت بهشون فکر نکن کم کم فراموش میشند این اقا ارزش شما رو ...

مرسی عزیزم اینم ببرم اینم اوکیه تا زنانی که مامانش نباشه دوران دوستی خیلی خوب بود جون مامانش نبود نمیمود وسطمون اون زن عفریته اس

مرسی عزیزم اینم ببرم اینم اوکیه تا زنانی که مامانش نباشه دوران دوستی خیلی خوب بود جون مامانش نبود نم ...

دیگه فراموش کن همه چی رو

فقط برو سمت اینده ات

درس بخون سرکار برو و بعد ازدواج کن

خیره ان شاا…

سلام خوبی گاهی میام تاپیکهات میخونم

از اینکه داری ازش طلاق میگیری ناراحت و پشیمون نباش

این آدم سلامت روان نداره، مگه مَردم اینقدر عقده ای میشه! معلوم نیست چطوری مخشو شستشو دادن...

شما جواب پیامش چی دادی؟

سلام خوبی گاهی میام تاپیکهات میخونم از اینکه داری ازش طلاق میگیری ناراحت و پشیمون نباش این آدم سلا ...

من چیزی نگفتم ممنون عزیزم که میخونی مامانش یادش داده با من دشمن کرده با بیچاره عمشم دشمن کرده همه رو جادوگره

من چیزی نگفتم ممنون عزیزم که میخونی مامانش یادش داده با من دشمن کرده با بیچاره عمشم دشمن کرده همه رو ...

عزیزم 💔

خدا ازشون نگذره بزار بره پی لیاقتش

الان خرشده ولی بعدها میفهمه چه گِلی به سرش گذاشتن

به خودت بگو من یه روزی اینقدر خوشبخت میشم که همه شون حسرت زندگیم بخورن 💚