2777
2789
عنوان

اجازه بدم شوهرم زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم محکم باش بزار بترسه

چطور محکم باشم؟جلوش در بیام؟شاید بتونم از خودم دفاع کنم ولی اولویت من اینه ک بچه هام هرگز این صحنه رو نبینن چون مطمئنم ک براش سر سوزن اهمیت نداره ک بچه ها آسیب میبینن

الهی من فدات بشم لطف می کنی خداشاهده ازدرکه میادتوازترس انگارمی میرم 

و دقیقا من😓 هر وقت کلید میندازه بدنم  میلرزه میگم یا خداالان میاد دوباره ب ی چی گیر میده ..باورت میشه تا وقتی هست حتی نمیتونم یکم دراز بکشم ...سریع ی چیو بهونه میکنه میگه خونه بهم ریختس تو گرفتی خوابیدی ! 

دشمنت شرمنده باشه🤍 میفهمم چی میگی ولی درکت نمیکنم خدا می‌دونه و دلت...  ولی باور کن که وقتی ...

شاید مسخره باشه ولی خودمم نمیتونم درک کنم چرا ب اینجا رسیدم

من خیلی ضعیف و بی اعتماد ب نفسم 

گذشته بی تاثیر نبوده ولی سرکوب ها و تحقیر های این آدم منو ب جایی رسونده ک احساس میکنم خیلی بی ارزشم ممنون میشم اگر کمکم کنی

چند بار گفتم ولی خوب نمیره که🤕

عزیزم زن بگیره اون نمیره بلکه یکیم میاره و دور ازجون تووبچه هاتو بیرون میکنه. الان اینجوریه وای به روزیه یی بیاد تو گوششم بخونه و خرش کنه

بعدشم چرا فکر میکنی اگه زن بگیره دیگه کاری با تو نداره آدم مریض دنبال یکیه عقده هاشو سرش خالی کنه وای به روزیکه یه زن مثل خودشم گیرش بیاد. اصلا تو سرش ننداز اگه الان معذرت خواهی میکنه باوجود یه زن دیگه نه تنها عذرخواهی نخواهد کرد بلکه بدترم میکنه (البته با تعاریفی که از همسرت کردی) 

خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری❤️❤️❤️یا رب من بنده ی بدیم ولی تو خدای خوب منی🥺
به خوذت ارزش بده. به خودت رسیدگی کن از لحاظ ظاهری. بی تفاوت باش بهش انگار وجود نذاره. مرموز رفتار کن ...

راستش دلیل اینکه این تاپیک و زدم واسه این بود ک دقیقا مشکلم اینجاست...ببین میخوام بی تفاوت باشم ولی نمیذاره یعنی هر لحظه درگیرشم ،مدام بهم گیر میده و اذیت میکنه ..

و از همه مزخرف تر رابطه ایه که واقعا تحملش برام سخته

چون ی جورایی با اینکار تحقیر میشم ،یعنی هر چقدر ک بی تفاوتی میکنم و اهمیت نمیدم بعد اون رابطه ی تحمیلی مسخره با اون نگاه چندش پیروزمندانه اش این حس و بهم میده که هیچ ...نیستی

اضلا حق ندارع بزنه شما وقتی میری تو اتاق یعنی بهش میگی حق داری بزنی

عزیزم منطق و شعور نداره ک من بهش بفهمونم حق نداره

وقتی هم بخواد بزنه براش مهم نیست جلوی غریبه یا بچه یا...من فقط سعی کردم اونی ک بیشترین آسیب و میبینه خودم باشم نه بچه هام هرگز دوست ندارم ببینن این صحنه رو😓

متاستفانه انقدر عقده ای و روانی هست ک با حالی ک بچه ها متوجه شده بودن  و من هر چقدر التماس کردم ک ب خاطر بچه ها اینبار و کوتاه بیا... حتی جون باباش و قسم دادم ب باباش فحش داد...آخر سر مجبور شدم برم ک لال بشه و بچه ها کمتر اذیت بشن ..😑

شاید مسخره باشه ولی خودمم نمیتونم درک کنم چرا ب اینجا رسیدم من خیلی ضعیف و بی اعتماد ب نفسم  ...

فقط روزی یک دقیقه مدیتیش کن 

تو ذهنت آدمی که میخوای بشی رو ببین 

همین یه کارو یه سال سر یه ساعت مشخص انجام بده

خدایا شکرت که هستی =)
ب خدا قسم ک اصلن این سریالی ک میگی و ندیدم و انقدرررر حالم بد بود و دلم پر بود ک گفتم بیام اینجا ک ب ...

اوکی به همسرتون بگین سرتون هوو بیاره من شما رو نمی‌شناسم پس دلیلی برای اهمیت دادن به این موضوع نمیبینم

این مرد وسواسی و مریض که میگی رو هیچ زن دیگه ای هم تحمل نمیکنه. طرف بیاد زن دوم همچین آدمی بشه که چی؟

بعد هم اگه به خاطر بچه‌ها ترجیح میدید زن بگیره تا اینکه طلاق بگیری، به نظرم این سودی به حال بچه‌ها نداره. طلاق گرفتن پدر و مادر دیگه قبح چندانی تو جامعه نداره، ولی زن دوم داشتن بابا چرا. همیشه باید از مردم قایم کنن که چرا باباشون گاهی هست و گاهی نیست.

اگه مسئله مشکلات مالی بعد از طلاقه، شاید با شکایت و اجرا گذاشتن مهریه و... اونم حل بشه. در صورتی که ممکنه زن دوم بگیره خرج شمارو نده.

پس به نظرم اول سعی کنید یه جوری مرضش رو درمان کنید، یا کمی بهترش کنید و تحمل کنید. ولی اگه واقعا نمیشه بین زن دوم گرفتن و طلاق، طلاق رو انتخاب کنید.

نه اصلن حرف زن نمیزنه ولی واقعا بیچاره کرده منو کاش زن میگرفت و شرش کم میشد ی مورد بگم ک بفهمی تا چ ...

وای کاش میشد یه بار پی پی بچه رو از فرق سر تا پاش بمالی تا حالش جا بیاد 😤😤😤😤😤

اوکی به همسرتون بگین سرتون هوو بیاره من شما رو نمی‌شناسم پس دلیلی برای اهمیت دادن به این موضوع نمیبی ...

نمیدونم از روی کنجکاوی اومدی تاپیک منو خوندی یا اینکه کلن اینکه بخوای اینطوری صحبت کنی حالتو خوب میکنه...من واقعا یک هزارم درصد هم منتظر این نبودم ک امثال شخص شما بخواد ب شرایط من اهمیت بده یا نه..من فقط خواستم بیام اینجا حس و حالمو بگم تا شاید کسایی ک مثل من تو شرایط بد هستن با حرفاشون کمک کنن ک تصمیم درست بگیرم 

شاید شما حتی ازدواج نکردی یا زندگی خیلی نرمالی داری ،این دلیل نمیشه ک ب خودت اجازه بدی بیای قضاوت کنی و خودتو ی شخص مهم تصور کنی ک نظرت خیلی تاثیر گذاره..لطفا اگر نمیتونی مرهم باشی درد نباش..ولی در هر صورت آرزو میکنم خدا کمک کنه هیچ وقت تو شرایطی قرار نگیری که از بی کسی رو بیاره ب همچین جایی ...