2777
2789
عنوان

اجازه بدم شوهرم زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 89 پست
میدونم عزیزم من از بچگی تو شرایط خیییلی سختی بودم دروغ چرا وقتی اومدم تو این زندگی چون امکانات فراهم ...

دشمنت شرمنده باشه🤍

میفهمم چی میگی ولی درکت نمیکنم خدا می‌دونه و دلت... 

ولی باور کن که وقتی خودت بخوای و عوض بشی زندگیتم عوض میشه تو بخواه و جلو برو همه‌چی درست میشه 

اگه خواستی من یه کار ذهنی بهت یاد میدم هرروز تمرینش کن به دردت میخوره✨

خدایا شکرت که هستی =)
حالا خودش هوس زن کرده یا خودت میگی؟تا اینجا ک اسمی از ژن نیاورده 

نه اصلن حرف زن نمیزنه ولی واقعا بیچاره کرده منو کاش زن میگرفت و شرش کم میشد ی مورد بگم ک بفهمی تا چ حد داغونه

چند روز پیش تو فکر بودم داشتم ظرف میشستم یهو دو تا ضربه زد تو سرم ک چشام سیاه شد ..نگو من داشتم ظرفا رو آب میکشیدم یادم رفته اول اسکاچ سرکه ای و بزنم بعد آب بکشم 

ببین۴ تا اسکاچ گذاشته یکی اولیه بعد ثانویه بعد ی بار هم با اسکاچ سرکه ای و آخر سر هم با اسکاچ خالی زیر آب😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم با اومدن یه زن دیگه زندگی همتون خرابتر از این میشه بهتر نیست یا درستش کنید یا تمومش کنید

نه خدانکنه زن نه نامردی بددهنی کتک خرحی ندادن همه جوره بدی کرده کاری کرده نه خودم نه بچه هام هیچ وقت یک لحظه آرامش نداشتیم

نه خدانکنه زن نه نامردی بددهنی کتک خرحی ندادن همه جوره بدی کرده کاری کرده نه خودم نه بچه هام هیچ وقت ...

آها منظور من عنوان اسی بود

حتما با یه مشاور صحبت کن

هم به خاطر خودت هم برای بچه هات

نه اصلن حرف زن نمیزنه ولی واقعا بیچاره کرده منو کاش زن میگرفت و شرش کم میشد ی مورد بگم ک بفهمی تا چ ...

شوهرت مشکل روانی داره! وسواس داره ، کنترل اعصاب نداره و  ... عزیزم دیگه هیچوقت جلوش حرفی از ازدواج مجددش نزن ولی سعی کن با سیاست ببریش پیش مشاور و روانشناس و بعدم روانپزشک! 

ببین حتی شده نقش بازی کن فیلم بازی کن و ادای افسرده ها رو در بیار (هرچند می‌دونم همین الآنم افسرده ای ) اما خیلی شدید تر نشون بده ، تا مجبور بشه ببرتت دکتر و اونجا با روانشناس صحبت کن و بگو باهاش حرف بزنن و جلساتشو کامل بره بلکه بهتر بشه

میزنت ک باهات رابطه ج ن س ی برقرار کنه؟ بچه ها فهمیدن ک میخواد باهات رابطه بزاز  اصلا چرا&nbs ...

نه عزیزم سر هر موضوع مسخره  ای دستش بلند میشه 

و من چون همیشه بی سر و صدا میرم تو اتاق ک اگر خواست بزنه جلو بچه ها نباشه 

اینبار بچه ها ترسیده بودن و میخواستن پیششون بمونم ولی با اینحال جلوی بچه ها هولم داد تو اتاق و کتکم زد 

تاثیر سریال‌ چرت مدینه 

ب خدا قسم ک اصلن این سریالی ک میگی و ندیدم و انقدرررر حالم بد بود و دلم پر بود ک گفتم بیام اینجا ک بقیه ک نمیشناسنم حرفامو بشنون 

و این بی رحمی شما تاثیر چ سریالیه ؟میشه بگی؟