2777
2789
عنوان

اجازه بدم شوهرم زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 89 پست
باز هم نمیدونم چون انگار ی جورایی محکوم بودم ب این زندگی ببین اینو بگم ک من این شرایط از خونه پدرم خ ...

مثل ملکه ها رفتار کن به خودت ارزش بده دست نیافتنی باش بی تفاوت و مرموز ببین چطوری میاذ دنبالت موس موس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میشه بگی چی میشه واقعا نه دیگه حسی مونده ک حسادت کنم از نظر مالی هم اوکیه

مطمئن باش همچین مردی بعد از  زن دوم راااااحت طلاقت میده 

فکر کردی نگه میداره این زندگی رو

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞
چند بار گفتم ولی خوب نمیره که🤕

چرا این حرفارو بهش زدی اخه؟!!!! فک کردی اگه زن بگیره چی میشه؟؟ اونوقت دیگه اون زن وادارش می‌کنه یا طلاقت بده یا با عشوه گری هر روز ی شر دیگه بین خودت و همسرت راه میندازه تا بیشتر کتک بخوری و اون لذت ببره و هر روز مطمعن تر بشه که شوهرش تورو دوست ندارم و فقط اونو دوست داره!!!! تازه اونوقت نسبت به بچه خانم حسادت می‌کنه و ی جوری سعی میکنم بچه هاتون از چشم باباشون بندازه! با این کار خودتو از چاله در میاری میندازه تو چاه !!! ضمنا مطمعن باش وقتی پای زن دیگه بیاد وسط ناخواسته حس حسادت تو وجودت بیدار میشه و زندگیت از این که هست جهنم تر میشه باور کن اونموقع بیشتر عذاب می‌کشی. کاش هیچوقت حتی حرفشم جلو شوهرت نمیزدی نذار حریم بینتون از این که هست شکسته تر بشه

نه عزیزم اینطور نگو من هزار بار شده خودم همه چیو تحمل کردم و نذاشتم آب تو دلشون تکون بخورهوحتی بحث ه ...

عزیزم الهی که به حق این ماه عزیز مشکلاتت حل بشه به بهترین شکل 

ولی هرگز بهش این پیشنهاد رو نده خوااااهشا

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞
باوری که از خودت داری اشتباهه  رو خودت کار کن زندگیت عوض میشه تو با یه مرد مهربونم ازدواج کنی ...

میدونم عزیزم من از بچگی تو شرایط خیییلی سختی بودم دروغ چرا وقتی اومدم تو این زندگی چون امکانات فراهم بود منی ک تشنه ی کمی تفریح و ...بودم هر دفعه سعی میکردم کوتاه بیام تا این امکانات و از دست ندم و از اینکه اینو میگم شرمندم🙈😭

میدونم عزیزم من از بچگی تو شرایط خیییلی سختی بودم دروغ چرا وقتی اومدم تو این زندگی چون امکانات فراهم ...

شرمنده نباش. تو انسانی ولی طرف مقابلت اینو نمیفهمه. پس روشت رو عوض من

چکار کنم

به خوذت ارزش بده. به خودت رسیدگی کن از لحاظ ظاهری. بی تفاوت باش بهش انگار وجود نذاره. مرموز رفتار کن نزار از حست چیزی بفهمه. خودتو با بچه هات مشغول کن اصلا سر به سر شوهرت نزار. براش خاص و دست نیافتنی باش لطفا