2777
2789
عنوان

اجازه بدم شوهرم زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 89 پست
فردا همون زن شوتت میکنه بیرون . اگز میتونی جدا شو اگر نه که این فکر هوو رو بنداز بیرون از سرت  ...

با خودم گفتم مهریه امو اجرا میذارم یا میگم ی خونه ب نامم بزنه و بچه هام تامین باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنوانتو ک دبدم تو دلم گفتم غلط کرده 

ولی الان ک اینارو خوندم دیدم واقعا حق داری ناراحت نباس آبجی خدا بزرگه الهی خوشبختی دنیاوآخرت نصیبتون بشه

امیدوارم انقدر قوی باشی ک از پس این زندگی بربیای و بتونی تغییرش بدی🥺❤

من ک زندگیم شروع نشده تموم شد کاش حداقل آیندم قسنگ باشه

کاش خدا حقمو بگیرم ازشون منم امشب بدجور دلم گرفته😔💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

سلام 

پیشنهاد زن دوم به ضرر شماست چون اون زمان هم شما رو ول نمیکنه

فقط برو پیش مشاور راهکار بگیر

از روانپزشک دارو بگیر براش خوردش بده هرطور که شده

بهانه دستش نده کتک کاری کنه

اون تغییر نمیکنه چون درمان نمیکنه

شما بی تفاوت باش و بخودت و بچه هات یرس

چرا میشه بگی چی میشه واقعا نه دیگه حسی مونده ک حسادت کنم از نظر مالی هم اوکیه

حالا ک از نظر مالی اوکیه، فکرکن همخونته ، وقتی هستش بیشتر سکوت کن که عصبی نشه

وقتی نیستش با بچه هات خوش باش

شاید آرامشت رو دید اونم آرام شد. 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

من مطمئنم الان تو ناراحتی و احساسی تصمیم میگیری! 

اول اینکه به خودت رحم کن با این کارت بیشتر کنترلت رو به زندگی از دست میدی واینکه ممکنه لج کنه باهات هم خودش وهم زنش بیشتر حرصتو دربیارن 

دوم اینکه زندگی بچه هاتم خراب میکنی باعث جدایی از مادرشون میشی 

بنظرم شوهرت دوست داره سعی کن راضیش کنی برین مشاوره یا روانشناس 

باز هم نمیدونم چون انگار ی جورایی محکوم بودم ب این زندگی ببین اینو بگم ک من این شرایط از خونه پدرم خ ...

باوری که از خودت داری اشتباهه 

رو خودت کار کن زندگیت عوض میشه

تو با یه مرد مهربونم ازدواج کنی کاری میکنی بزنتت (گارد نگیر فقط به حرفم فکر کن) 

خدایا شکرت که هستی =)
با خودم گفتم مهریه امو اجرا میذارم یا میگم ی خونه ب نامم بزنه و بچه هام تامین باشن

اونم میگه باشه . ساده ای .

بدون اینکه پیشنهاد زن دوم بدی برو کلانتری شکایت عسر و حرج کن .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
چونکه نمیشد تنهایی بدبخت بشه باید دوتا بچه رو شریک بدبختی هاش میکرد

نه عزیزم اینطور نگو من هزار بار شده خودم همه چیو تحمل کردم و نذاشتم آب تو دلشون تکون بخورهوحتی بحث هم جلوی بچه ها نکردم ولی اینبار ک بچه ها متوجه تنش بینمون شدن واقعا دلمو زد 

مشکل اینه ک من ی آدم بی اعتماد ب نفسم ک گذاشتم تا اینجا پیش بره و البته دلشکسته ام و اینجا اگر نمیتونی شنوا باشی حداقل زخم نزن