2777
2789
عنوان

اجازه بدم شوهرم زن بگیره؟

3361 بازدید | 89 پست

خانوما من از اول ازدواجم مشکل داشتم

طرفم ی آدم وسواس خودخواه و زورگوئه

دیگه بعد ب دنیا اومدن بچه هام چون خیلی نمیتونستم ب کارا برسم هر روز دعوا و بزن و ...

با همه ی این شرایط چون حمایت خانوادمو نداشتم ی جورایی وابستش شدم 

دیگه این اواخر کار ب جایی رسیده ک حتی من و حساب نمیکنه تو خونه...برا خودش میره میاد و فقط وقتی کار داره حرف میزنه 

تا حرف میزنم دستش بلند میشه،

جو خونه خیلی متشنج و خیلی نگران بچه هامم آخرین بار هرچقدر التماس کردم ک بچه ها فهمیدن کاری نکن اذیت بشن باز هم مجبورم کرد برم تو اتاق و تا میتونست زد ...بخوام از علتاش بگم واقعا مسخرس و تو ی تاپیک نمیشه گفت

فقط راستش از اون روز دیگه خیلی ازش بدم اومده فقط هم ب خاطر اینکه حتی ب بچه ها هم رحم نکرد 

دلمو زده ولی نمیتووونم جدا بشم

پدر و مادرم پیر و مریضن و از نظر مالی هم اونقدر اوکی نیستن که من سربار بشم از طرفی باز هم بچه ها😓

چند روزه با حالی ک معذرت خواهی کرده ولی این فکر افتاده تو سرم ک ی جورایی ی کاری کنم بره زن بگیره و اون بذاره بره

شاید خیلی احمقانه ب نظر برسه ولی واقعا حتی یک درصد هم دیگه نمیتونم تحملش کنم ،فکر اینکه ی بار بخواد بیاد نزدیکم ب وحشت میندازه منو ...چکااار کنم 

🫠🫠🫠

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیتو با هیچکس شریک نشو

الان خودش مسلطه

فردا خودش و زنش

پس فردا خودش و زنش و خانواده زنش

نکنی از این کارا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

حالا خودش هوس زن کرده یا خودت میگی؟تا اینجا ک اسمی از ژن نیاورده 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

محیطتون خیلی سمی یه چرا باهم صحبت نمیکنید 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

فردا دو نفر روت ظلم میشن،خودش و زنش

به چشم ادمای زیادیو دیدم چون اینجا خیلیا دوتا زن دارن

برای ازادی🤍🌱                                                              جمعه های شهرم معروف است🖤🥀  بلوچم🤍🌱                      من با افتخار بلوچم😍اینجا مردمش خیلی خشنودن خیلی مهربونن🤍اینجا بیشتر مردم اهل نماز و روزه هستن دین دار هستن دینِ واقعی💛من عاشق شهر و مردمم هستم🫂🤍