2777
2789

تنبلی تخمدان دارم سیکل منظم ندارم. روز ۳۰ پریود بی بی چک زدم منفی بود. ۳۳ مدیکور زدم بعد ده دقیقه هاله انداخت. ۳۴ یه مارک دیگه زدم منفی بود کامل بعد خشک شدن هاله انداخت

امروز ۳۵ سیکله مدیکور زدم سر یک دقیقه هاله انداخت که پررنگ تره.

یک هفتس درد پریود دارم گرمی هم خوردم نیومده. سینه درد و کمر درد دارم ترشح کشدارم دارم. اینقد هاله کاذب دیدم نمیدونم باور کنم. اینو سریع گرفتم خشک شد واضحتر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمو کشتم هاله ای ندیدم 😕

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
این لینکو ببین https://s6.uupload.ir/files/20230827_122922_kkd5.jpg

به راحتی دیده نمیشه بازم میگم اگه باشه واوایل باشه صورتی کمرنگه مثل همون عکس پشت کارتن شمافردایه آزمایش بده ایشاله هستی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

نمیدونم چرا عکس گذاشتم پاک شد. لینکو ببین https://s6.uupload.ir/files/20230827_122922_kkd5.jpg

گلم فردا صبح حتما یکی دیگه بزن انشالا پر رنگتر میشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

مدیکور هاله الکی میندازه منم ۳تا به فاصله ۳روز به ۳روز گذاشتم هاله داشتن روژان گذاشتم منفی بود اصلا به مدیکور نمیشه اطمینان کرد 

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
نمیدونم چرا عکس گذاشتم پاک شد. لینکو ببین https://s6.uupload.ir/files/20230827_122922_kkd5.jpg

اسی امروزم  بی بی زدی؟؟؟؟ 

اره ویتاساین زدم بازم کمرنگ بود

ای جانم😍لابد لقاح تارگیا بوده

عکس بفرس ببینم😍😍😍😍

اره ویتاساین زدم بازم کمرنگ بود

جواب چی بود گلی؟؟؟