2777
2789
عنوان

کسی با بی بی چک هاله مدیکور باردار بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 40 پست
من امروز زدم پررنگ شد

خب خدا رو شکر البته اگر می خوای یه آزمایش بده که مطمئن بشی بعد برو متخصص زنان 

انشاالله به سلامتی و خوشی بارت رو سالم و سلامت زمین بذاری

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب خدا رو شکر البته اگر می خوای یه آزمایش بده که مطمئن بشی بعد برو متخصص زنان  انشاالله به سلا ...

من قبلا مثبت کاذب داشتم دعا کن این کاذب نباشه

دارم میرم ازمایش بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا مثبت کاذب داشتم دعا کن این کاذب نباشه دارم میرم ازمایش بدم

انشالله که نیست بیای همینجا حتما خبر خوشت رو بهمون بدی      

سلام  منم امروز بی بی چک زدم  همون لحظه اول اینجوری شد  نمی‌دونم داستان چیه تجربه ...

اینم انگاری منفیه 

مقدارکه با قطره چکون می چکونی اول یه قطره دو ثانیه وایستا یه قطره دیگه تا سه قطره تموم کن یهو یه عالمه نریزی

اینم انگاری منفیه  مقدارکه با قطره چکون می چکونی اول یه قطره دو ثانیه وایستا یه قطره دیگه تا س ...

اره همینجوری ریختم ، فک کنم بی بی چک مشکل داشت . ولی بعد یکی دیگه زدم ، خط خیلی خیلی محو انداخته بعد چند دقیقه ! البته الانا باید پریود میشدم تازه. ولی جلوگیری هم داشتم اقدام نبودم . علایم داشتم مشکوک شدم

اره همینجوری ریختم ، فک کنم بی بی چک مشکل داشت . ولی بعد یکی دیگه زدم ، خط خیلی خیلی محو انداخته بعد ...

این بی بی چک دوم 

نمی‌دونم چیزی دیده میشه تو عکس یا نه 😅

ولی خب مثل خط تبخیر سفید هم نیس . رنگ کمی داره. 

بیشتر برای این حساس شدم که نوبت لیزر دارم امروز