2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوامون شد

746 بازدید | 44 پست

دیشب خیلی بحثمون شد هردوتامونم مقصر بودیم.

قبلش رفت تو اتاق موقعه خوابیدن درو بست .عصبی شدم رفتم باهاش دعوام شد غر میزدم بهش گفتم همش با گوشی.اونم گفتم بتوچه که با گوشی ام .بدتر عصبیم کرد لباسامو ساعت ۱شب میخواستم بپوشم بزنم بیرون.

بهش گفتم منم سرکار .مس کارای منم به تو ربطی نداره.

انقد بحث کردیم .تا ساعت۲ .

بهم گفت خیلی خوبی که  سرم تو گوشیه بخاطر اخلاق گندته.

عادت کردی بهت توجه کنن مدام میخوایی یکی حواسش بهت باشه.

میچسبی به ادم .

به حرفایی میزد که ازش بعید بود .کلا سرد شدم. تو این مدت کوتاه خیلی سعی کردم با ارامش رفتار کنم.خیلی بهش وابسته شدم بیشتر از قبل .

بهم گفت تو مریضم کردی خواب و غذام بهم ریخته.

منم بهش گفتم تو به من احساس تنهایی میدی.انگار غریبم باهات .

صبح تا شب تو خونه تنهام وقتی تو میایی با کی صحبت کنم .

وقتی میام باهات حرف بزنم .سرت تو گوشیه اهمیت نمیدی.

نه کلاسی .دوستی .هیچ سرگرمی ندارم.

که اخر اومد سمتم یکم باهام صحبت‌کردو نوازشم کردم.

چطور وابستگیمو از بین ببرم نسبت به شوهرم.با حرفایی که زد حالم خیلی بد شد.زن مگه توجه نمیخواد؟

زن و مرد مگه هم دم هم نیستن.یبار نه اومد به دل دو دلام گوش بده.نه اومد خودش از مشکلاتش باهام حرف بزنه.

۴ماهه عروسی کردم.

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه از زمانی که گوشی و سرگرمی هاش بخصوص اینستا و بقیه اپ ها اومد خیلیا نسبت به زندگیشون سرد شدن

انگار گوشی بیشتر حس خوب میده تا دورهمی

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

عزیزم اوایل ازدواجته این مشکلا طبیعیه کم کم اخلاق همدیگه دستتون میاد فقط مراقب باشید که یهو از سر عصبانیت حرفی نزنید که دل همدیگه رو بشکونید که فراموش کردنش خیلی سخت میشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل قبلا منی 

وقتی زیاد غر بزنی دعوا کنی گیر بدی بچسبی به شوهر ناراحتی ت هم خریدار نداره

من چند وقته رهاش کردم زنگ نمیزنم قبلا هزار بار زنگ و پیام میزدم .غر نمیزنم گیر نمی‌دم چک نمی کنم .ولی قهر نیستم محبت می کنم حرف میزنم باهاش وقتی تو خونه هست ولی وقتی رفت بیرون انگار نیست 

الان با یه ذره ناراحتی من میاد طرفم چرا ناراحتی .چون عادت کرده به محبت تو به آرامش تو 

منم مثل تو می گفتم چرا سرت تو گوشی ه .اونم دقیق حرف همسر شما رو می گفت .الان با هم استوری می بینیم .منو صدا میزنم بیا ببین با هم می بینیم می خندیم 

مردا از کنترل و غر زدن بدشون میاد

مردا خیلی اهل صحبت نیستن  اول از همه برو ی کلاسی ثبت نام کن

نه اتفاقا اگه بهت نزدیک بشن مثل یه دوست پیش تو آرامش پیدا کنند اونقدر ور حرف میشن 

همسر من هشت سال سکوت و هر از گاهی وقتی من می پرسیدم حرف میزد الان اونقدر با جزئیات میگه 

فعلا شرایط مالی خوب نیست

باید خودت دست به کار شی

من بعد هشت سال دیدم راه م اشتباهه 

اینکه محبت کنی پررو میشه غلط ه 

ما هم خانم ها کنترل و با محبت اشتباه گرفتیم دوست داریم عوض کنیم شخصیت همسرمونو