2777
2789
عنوان

از شوهراتون راضی هستین؟!

1379 بازدید | 88 پست

من خودم از ازدواج‌ پشیمونم

مشکل زیاد داریم این اواخر بیشترم شده‌بارها ب طلاق فکر کردم

حتی از نظر عاطفیم مدتیه وابسته نیستیم ب هم

وقتایی ک میام نی نی سایت یچیزایی میبینم از شوهرا

همش میگم وای اینا چقد بدن شوهراشون شوهر من بهتره تحمل کنم

حالا خاستم بپرسم ینی همههه با  شوهراشون مشکل دارن؟

یا نی نی سایت جوش اینه

اخه دور و برم کلی زوج میبینم با احترام باهم حرف میزنن و محبت و ... حسادت نکردم هیجوقت ولی افسوس خوردم که چرا شوهر من اینجوری نی۔۔بعد میام نی نی سایت همه شوهرا خائن و کتک کاری و۔۔۔ کدوم واقعیته

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله شکرخدا خیلی راضیم

فکرمیکنم بیشترین دلیل خوشبختیم اینه همیشه باهم صحبت میکنیم در تمام موارد.

دلخور باشیم،عصبی باشیم،خوشحال باشیم ناراحت باشیم در هر حالتی صحبت میکنیم از حالمون میگیم حرف نگفته نداریم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یچی بگم ما مثلا خیلی پیش اومده با هم قهر بودیم شدید بعد مثلا یهو مهمون اومده یا دعوت شدیم جایی اونجا مث همیشه رفتار کردین خوب و خوش و خرم بعد اومدیم خونه و ادامه ی قهر😁 پس باطن زندگیتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن گلم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

من مشکلی با همسرم ندارم در هیچ زمینه ای...... عضو نی نی سایت هم هستم... 

خداروشکرگلم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

تا میام ازش تعریف کنم میبینم‌شروع کردید از پشیمونی و این چیزا حرف زدید ادم دلش نمیاد  بیاد از خوشی هاش بگه این جور تاپیکا🥲

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
بله شکرخدا خیلی راضیم فکرمیکنم بیشترین دلیل خوشبختیم اینه همیشه باهم صحبت میکنیم در تمام موارد. دل ...

و مشکل عمده زندگی ما صحبت نکردنه شوهرم بیزاره

هروقت میخام راجع ب مشکلاتمون صحبت کنم طفره میره میگ غر نزن بس کن همیشه میخاد فراررکنه و همیشه مشکلات پابرجا میمونن

بله شکرخدا خیلی راضیم فکرمیکنم بیشترین دلیل خوشبختیم اینه همیشه باهم صحبت میکنیم در تمام موارد. دل ...

افررررریییییییییننن 

انقد خوشحال میشم زوج هایی مثل شما میبینم

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

اسی از نظر من هیییچ ازدواج موفقی وجود نداره حتی افرادی که راضین اکثرشون در مقطع زمانیه دیگه به مشکل میخورن.... فقط باید مدیریت کرد مثل پایین آوردن توقع گذشت و..... سخته ولی از طلاق بهتره مگه اینکه طرف کلکسیونی از ناهنجاری باشه 

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

افررررریییییییییننن  انقد خوشحال میشم زوج هایی مثل شما میبینم

قربونت برم مهربون❤️❤️❤️

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز