2777
2789
عنوان

از شوهراتون راضی هستین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 88 پست
میفهمم دقیقا اکثر مشکلات سر حرف نزده بیا راه های مختلف امتحان کن مثلا ببین تو چه موقعیتی باشه حوصل ...

درسته حق با شماست

من پسرمم از وقتی دنیا اومده مریضه وچندباری عمل شده

فشار اونم روم هست اخلاق منم بد شده

وفت مشاور رفتنم ندارم روز ب روزم از هم داریم دورتر میشیم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ناراحت چرا من خوشحال میشم اتفاقا

مرسی مهربون 

هیچوقت توی زندگیم دلم نمیخواست باعث شم کسی حسرت بخوره   ولی خب یه سری چیزا رو واقعا نمیشه نگفت

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
منم نه زندگی خودم خوبه نه اطرافیانم همه یا طلاق گرفتیم یا درحال طلاق

😞😞

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
خیلییییی راضی ام کاش میشد از ۱۰ سالگی ازدواج میکردیم  پولدار و خوش تیپه ماشینش هم لندکروز هست ...

سلام همسایههههه😍😍😍😍

من زن شاهم😆🤣

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

ببین فامیل بما دوتا میگن لیلی ومجنون 

همو دوس داریم ولی خیلی تلخیا ومشکلاتم داشتیم که هرگز نذاشتم دیگران بفهمن و دامنه مشکلاتمون به غیر برسه بخاطر همینم زود حل شده وخانواده دوطرف خاطره بدی ازمون تو ذهنشون نمونده بطوری که خواهرم میگفت تاحالا به هم اخم کردین بعد ده سال ولی نمیدونه کتک کاری و ... هم داشتیم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خیلییییی راضی ام کاش میشد از ۱۰ سالگی ازدواج میکردیم  پولدار و خوش تیپه ماشینش هم لندکروز هست ...

😆

دوست عزیز اینجا کاربران زیادی داره و خیلیا هم از هپسرشون خیلی راضی ان اما خوب تاپیک رضایت نمیزنن دلیل نمیشه فکر کنید همه روابطشون بدا و پشیمونن.

امیدوارم زندگی شما و روابطتون خیلی بهتر بشه 

عاشقشم😭 مبتلا به سرطان خون شده...😭 کاش دردش تو جون من بیاد😔

از امام حسین میخوام که تواین ماه عزیز شفاش بده😔😔بیشترروزا تو فکرتم عزیزم الان وضعیتش چطوره؟

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

خب این اشتباهه ک هیچ ازدواجی موفق نیس  حالا‌جز خودم ...    ازدواج مامان و بابام جزو ...

ولی تو از ته دلشون خبر نداری💔گاهی اسرار نهفته میشه در یه سینه ی سوخته

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز