2777
2789
عنوان

از شوهراتون راضی هستین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 88 پست
خودمون یا مامان بابام؟؟ خودمون متوسطیم  بابام اینا ثروتمند محسوب‌میشن

انشالله خدا برکت بده

بنظرم پول هم تاثیر داره رو اخلاق ما بیشتر درگیر مشکلات مالی هستیم سخت میشه زندگی با مشکلات مالی 

اصلا اینجوری نیست گلم  چرا اصرار دارید مشکلات خودتون رو به همه تعمیم بدید  

عزیزم من اصراری نکردم این شمایی که اصرار به تظاهر کردن مبنی بر خوشبختی داری  چون ادم مشکل داری مثل شما ناشیانه بدبختی اشو جار میزنه 

امیدوارم حالت خوب بشه 💔

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله خدا برکت بده  بنظرم پول هم تاثیر داره رو اخلاق ما بیشتر درگیر مشکلات مالی هستیم سخت می ...

فدات شم   شما هم همینطور

ما هم اوایل زندگیمون مشکلات مالی زیادی داشتیم اما خب.. تاثیری روی رابطمون نداشت  الانم همچنین پول چندانی نداریم  یه حقوق بخور نمیر نظامی 

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
عزیزم من اصراری نکردم این شمایی که اصرار به تظاهر کردن مبنی بر خوشبختی داری  چون ادم مشکل داری ...

🙂🙂امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی تا حسادت باعث نشه مثل عقده ای ها به نظر بیای

🙂🙂امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی تا حسادت باعث نشه مثل عقده ای ها به نظر بیای

ضجه زدن شما در محضر من فایده نداره یا باید به دکتر مراجعه کنی یا دست به دعا بشی واسه رفع بدبختی های بی شمارت

مفلوک بودنت مایه ی خجالته 

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

ضجه زدن شما در محضر من فایده نداره یا باید به دکتر مراجعه کنی یا دست به دعا بشی واسه رفع بدبختی های ...

عقده گشایی کن عزیزم‌   توام بالاخره باید  خودتو خالی کنی دیگه

عقده گشایی کن عزیزم‌   توام بالاخره باید  خودتو خالی کنی دیگه

وقتشه بری سر وقت قرصات 

عقده گشایی کن عزیزم‌   توام بالاخره باید  خودتو خالی کنی دیگه

امشب بهت تلنگر زدم تا دفعه ی بعد جفت پا نپری وسط مجلس ختم یکی دیگه و برقصی تو باید با مشکل اسی هم نوایی میکردی نه اینکه عقده بریزی 

امشب بهت تلنگر زدم تا دفعه ی بعد جفت پا نپری وسط مجلس ختم یکی دیگه و برقصی تو باید با مشکل اسی هم نو ...

اسی که خوشحال هم بود از خوشبختی دیگران 

کسی ک بهش فشار اومد تو بودی 

مشخصه زندگی سختی داری ک‌حتی با خوندن خوشی دیگران انقد اعصابت خراب میشه 

دیگه با ادمی مثل تو حرفی ندارم 

سراسر انرژی منفی و ناله

اسی که خوشحال هم بود از خوشبختی دیگران  کسی ک بهش فشار اومد تو بودی  مشخصه زندگی سختی دا ...

معلومه که بچه ی سر راهی هستی و خوشبختیت زاییده ی توهمته 

تو فقط یه مریضی اونقد مریض که تو دنیای مجازی هم سم پاشی میکنی 

اسی که خوشحال هم بود از خوشبختی دیگران  کسی ک بهش فشار اومد تو بودی  مشخصه زندگی سختی دا ...

اگه یاد بگیری بدبختیی که داری عار نیست شرایطت هم نرمال میشه مشکلات مال تمام ادم هاست بنابرین اینقد تحت فشار نباش نفس عمیق بکش و به زندگی ادامه بده

از ادبیات مریضت معلومه که چطور محبت سمی رو با عشق اشتباه گرفتی  امیدوارم طعم عشق رو بچشی و بینا ...

عزیزم من از ارتباط و محبت سمی خارج شدم خوشبختانه و وارد رابطه ی سالم و پر از محبت شدم خدارو شکر

😌

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
عزیزم من از ارتباط و محبت سمی خارج شدم خوشبختانه و وارد رابطه ی سالم و پر از محبت شدم خدارو شکر 😌

خداروشکر🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز