2777
2789
عنوان

استخاره

145 بازدید | 8 پست

در هرزمان استخاره نگیرید 

استخاره آداب دارد و ساعات مشخص و نیت معین وقدرت استخراج از دل آیه ضمن اینکه حتما باید در تفسیر مجرب باشی و ضمنا دودل کامل یا در دوراهی بسر میبری اگر خواستی پیام بده ولی صبور باشه تا جواب دقیق به تو داده شود اگر مثبت باشد میتوانی انجام ندهی ولی اگر منفی بود مطمئن باش در صورت انجام پشیمان میشوی اگر میانه بود اختیار با توست ولی از نظر بنده صبور باش برای موقعیت مناسبتر 🌹🤲

من قبول میشم تو شهری ک میخوام و تو دلمه؟ریحانه

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه برا من استخراه بگیری

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
من برای  انجام کاری نیاز به استخاره دارم خودم گرفتم سوره ی توبه اومد برداشتم این بود انجام ندم ...

نگاه کن آیه اش باید نت سرچ کنی قبلش ادابش از نت در بیار تفسیرش هم از نت

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

من قبول میشم تو شهری ک میخوام و تو دلمه؟ریحانه

این نیت نیس و شروع یک فعالیت نیس استخاره زمانی که امری میخواید انجام بدید و دودل هستید کاربرد دارد انشالله که درشهر مورد عااقه قبول شوید آیه ۳۳ سوره الرحمن رو روزی ۱۱ مرتبه تا اعلام نتیجه بخوانید 🤲🌹

2790
2778
2791
2779
2792