2777
2789
عنوان

جاری 😢😢😢😢

185 بازدید | 6 پست

وای مامانم تو این ۳۰ سال از دست جاریش چی می‌کشیده بنده خدا  

آبان ماه پارسال شوهر عمم فوت کرد  بعد توی دی ماه من میخاستم با دوستام توی کافه تولد بگیرم مامانم گف عمو هات حرف در میارن ول کن من گفتم به اونا چه ربطی داره اصلا خلاصه ما تولد نگرفتیم فردای روز تولدم شام خونه یه عموی دیگم دعوت بودیم  بعد یکی از زنمو هام اومد نشست پیش مامانم گف چرا دخترت خط چشم کشیده چرا میزاری از این سن دس به ابرو هاش بزنه چرا لباس رنگی پوشیده ما عزاداریم من بهم خیلی بر خورد ولی چیزی نگفتم  با اینکه روز قبلش تولدم بود کسی بهم تبریک نگفت گذشت شد آخرای اسفند ماه عمو بزرگم زنگ زد به بابام کلی فحش داد گفت چرا به اون عموی دیگم گفتی زنت تو کار همه دخالت میکنه گذشت شد فروردین ماه امسال ما رفتیم عروسی فامیل مامانم بازم بهمون تیکه انداختن و حرف و حدیث که ما عزاداری هستیم   گذشت تا دیروز عصر خونه یه عموی دیگم بودیم همون زنعموم دوباره بهم گفت چرا چتری جلوی موهات رو هایلایت کردی چرا ناخن کاشتی منم جوابش رو دادم گفتم پدرم هیچ مشکلی نداره هرچی گفت جوابش رو دادم امروز عمو بزرگم اومد دم در خونمون بهم گفت بی‌شعور تو به زن عموت احترام نزاشتی عموت ناراحته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه اسی چه خانواده چندشی داری😐اخه به عمو چه 

جوابشونو بدین که هار نشن اینقدر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨