2777
2789
عنوان

طلاق.دوستان خواهرانه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار دفعه مامان و بابام گفتن برو مشاوره ما حتی خرجش هم مدیم. هر دفعه اومده قول الکی داده گولشون زده ...

کاری ندارم طلاق بگیری یا نه ولی چرا از خونه ای که مال خودته میخای بری حالا نمیشه تو خونت بشینی و دادگاهتو بری

عزیزم کسی قضاوتت نمیکنه شما گفتین خواهرانه کمک کنید .ما هم مثل یه خواهر گفتیم / ناراحت نشو از حرف ب ...

دوست عزیزم همه ی این کارایی که گفتین رو کم وبیش کردم براش. باور کن تلاش کردم برای این زندگی . یه زن چقد میتونه قوی باشه همه این کارا رو بکنه و جلوی بی احساسی های یه مرد طاقت بیاره؟؟؟؟ یه چیزاییه ذاتیه همسر منم ذاتا احساس نداره.بار ها محک زدم این قضیه رو 

من با همچیش ساختم با همچیش واقعا از خودم گذشتم خیلی جاها.شعار نیست اما واقعا جوونی نکردم کنار این آدم، در آخر یه روز بهم گفت تو بهم رحم نداری بعد این جمله دیگه آدم سابق نشدم

کاربرآقا هستم . برای مهریه اول باید بری دفترخونه وقوع عقد تا اجرائیه صادر کنه وبعد از طریق اجرای ثبت ...

ببخشید اگه اموال داشته باشه وتوقیف بشه میتونه خودش ازتوقیفی دربیاره یا حتماً باید بارضایت خانم باشه؟بعدشم اگه مرد مال واموال داشته باشه بعدنخاد مهریه زن روبده دولت ازش میگیره؟

قلقش رو پیدا نکردی فقط باهاش لجبازی کردی اون عاقل نیست شما صبور وعاقل باش ارام ارام جذبش کن چهارتا ...

عجب ، شوهرش بویی از آدمیت نبرده، حالا این بیاد بشینه با سیاست آدمش کنه؟!

بیخیال کی حوصله داره بخواد ینفرو تربیت کنه

در جایی همین نزدیکی خدا صدای ما را میشنود
ببخشید اگه اموال داشته باشه وتوقیف بشه میتونه خودش ازتوقیفی دربیاره یا حتماً باید بارضایت خانم باشه؟ ...

وقتی توقیف میشه باید رضایت بگیره تا اموال آزاد بشه . اگر مال داشته باشه و نخواد بده زن باید از طریق قانونی اقدام و اموال رو توقیف کنه و بقیه .... الان شما مشکلی داری در این مورد ؟ 

بخدا که همش لجبازی نبوده.خیلی فرق بین کسی که خوابه و کسی که خودش رو به خواب زده .متوجه این چی میگم.ت ...

عزیزم فقط شانس اوردی که خونوادت خیلی خوبند حتی به حرفشون هم که گوش ندادی باز هنوز پشتت هستند ،والا اینجا مشاوره نگیر بیشتر گمراه میشی یه جلسه وقت بزار برای خودت برو پیش یه وکیل همه چی رو بهت می گه ،حتی یه شماره رایگان هم هست فکنم 1480

وقتی توقیف میشه باید رضایت بگیره تا اموال آزاد بشه . اگر مال داشته باشه و نخواد بده زن باید از طریق ...

بله تقریباً منم شوهرم خیلی اذیت میکنه وآزارم میده.خونه داره دوتا ماشین داره یه سری چیزای دیگه م داره ولی میخاداززیر مهریه دربره من مهریه م خیلی کمه.ولی بازم میخاد زرنگی کنه

عجب ، شوهرش بویی از آدمیت نبرده، حالا این بیاد بشینه با سیاست آدمش کنه؟! بیخیال کی حوصله داره بخواد ...

شکل گرفتن شخصیت و تربیت فقط یکبار اتفاق میفته و اونم توسط مادر. من حتی به مادرش هم گفتم پسرت به مادرو خواهر من فحش ناموس داده رو من دست بلند کرده .هیچ ترتیب اثری ندا  . پس اون مادره که تربیت نداره.

شکل گرفتن شخصیت و تربیت فقط یکبار اتفاق میفته و اونم توسط مادر. من حتی به مادرش هم گفتم پسرت به مادر ...

اسی خیلی ناراحت شدم برات انشالله مشکلتون حل بشه.اینکه گفتی قبلش دوست بودی خیلی ناراحتم کرد دوست بودین بهم رسیدین آخرش  اینجور.

منم الان چهارساله بایکی دوستم نمیدونم ادامه بدم یا ن میشه تایپک قبلیمو بخونی عزیزم؟ لطفا

عزیزم فقط شانس اوردی که خونوادت خیلی خوبند حتی به حرفشون هم که گوش ندادی باز هنوز پشتت هستند ،والا ا ...

گه این خونواده رو نداشتم تا الان صد دفعه خود کشی کرده بودم . خیلی بخشنده و نجیب و ساده ن . از همینش هم بیشتر لجم میگیره 😔😔😔لعنت بمن. اونا حتی بخاطر من فحش ناموس هم شنیدن از همین آدم😔😔😏

چون تو مردم آبرو دارن نمیزارن طلاق بگیرم😔

اسی خیلی ناراحت شدم برات انشالله مشکلتون حل بشه.اینکه گفتی قبلش دوست بودی خیلی ناراحتم کرد دوست بودی ...

ممنون از احساس همدردیت.الان تو شرایطی نیستم که بخونم ببخشید . اما خانواده تو ازدواج حرف اول رو میزنه . ببین از لحلظ فرهنگی باهم هم سطح هستین. اما بازم میگم اول و آخر همچی خانواده ست.