2777
2789
عنوان

طلاق.دوستان خواهرانه کمکم کنید

445 بازدید | 48 پست

سلام.بچها من خیلی اطلاعاتم کمه تایپک های قدیمی رو هم که میخونم هر کدوم یچیزی نوشته.من ۲۸ سالمه .۷ ساله ازدواج کردم قبلش هم با هم دوست بودیم 

۶ ماه بعد ازدواجمون جرو بحثمون شروع شد در حدی کتک کاری و دعوا داشتیم که همسایه ها میومدن پشت در .هر خونه ای که رفتیم همین داستان بود من حتی روم نمیشد با کسی سلام علیک کنم...😔😔

از همون موقع با این وضع داریم زندگی می‌کنیم بارها پاس خانواده ها رو وسط کشیدیم منتها به جایی نرسیده 

البته خانواده اون براشون هیچ اهمیتی نداره برای خودشون نمیزارن 

خانواده منم از ترس آبرو مانع طلاق من میشن

پارسال خونه خریدیم با پولای پس انداز من و طلاهای من و کمک مامان و بابای من که خدا رو شکر خونه به اسم منه 

اونم از دار دنیا یه موتور داره یه حقوق بخور نمیر 

منم دستمو هرگز جلوش دراز نمیکنم تا وقتی سر کار میرفتم حقوق خودم رو خرج میکردم بعد اونم که فعلا بیمه بیکاری میگیرم

خدا شاهده همجورع باهاش راه اومدیم از جهاز گرفته تا خرید خونه تا گرفتن عروسی همه به عهده مامان و بابای من بوده 

اونا خیلی خسیسن و زرنگ....

خیلی اتفاقات بین ما افتاده که دیگه تو حوصله نمی‌گنجه که بخام بگم 

دیگه خسته شدم ازین زندگی هیچی نمیفهمم ازش ما حتی ۱۰ روز یبار هم بهم نزدیک نمیشیم فقط یه هم اتاقی هستیم و لاغیر

میخام مهریه م رو بزارم اجرا باید چیکار کنم؟؟؟؟

قبلا برای یه شکایتی رفته بودم قوه قضائیه یه کد ۵ رقمی و یه رمز ورود بهم داده  که در حد همین کد موند دیگه دنبال شکایتم نرفتم.الان این همون کد؟؟؟با همین کد الان کجا برم شکایت کنم؟؟

به دفتری که عقد کردیم؟؟بعد  مدارک چی ببرم؟؟

خودم تو این خونه بمونم یا برم خونه بابام ؟؟میترسم برم این یکیو بیاره تو خونه م جدیدا یه مستاجر اومده مجرده این خیلی تو نخشه.حالم داره از همچی بهم میخوره کمکم کنید لطفاااااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربرآقا هستم . برای مهریه اول باید بری دفترخونه وقوع عقد تا اجرائیه صادر کنه وبعد از طریق اجرای ثبت اقدام کنی . اگر اموالی داشته باشه توقیف میشه اگر نداشته باشه گواهی میدن بعد باید بری دادگاه . 

من تجربه شخصی ندارم ولی از کسایی که تو همین سایت بودن شنیدم اگه خودت از خونه بری مرد میتونه ازت شکایت عدم تمکین کنه و طلاق بزات سخت میشه.

اگه خودش از خونه بیرونت کنه بهتره.

چون دلیل محکمی برای طلاق نداری فعلا بیخبر همون مهریتو اجرا بزار که شوهرتو تحت فشار بزاره.

بعد که دعواهاتون شروع شد با یه وکیل صحبت کن

سلام بشین سر زندگیت گناه دارند پدرومادرت اینده ات رو بدتر ازاین نکن برو پیش مشاور راهکار بگیر

هزار دفعه مامان و بابام گفتن برو مشاوره ما حتی خرجش هم مدیم. هر دفعه اومده قول الکی داده گولشون زده صلح کردیم مثلا.اینقد دست روم بلند کرد که بابام یبار بهش گفت هر غلطی میکنی بکن دست روش بلند نکن‌.ازون بعد کمتر پیش اومد کتک بخورم اما یبار تو دعوا بهم گفت دست روت بلند نمیکنم اما کاری میکنم بدتر ازون . شما حاضری با کسی که یه کلمه حتی باهات تو خونه حرف نمیزنه زندگی کنی؟؟؟؟بامن حرف نمیزنه فقط جواب سوالامو میده آره نه خپهمییین.داره انتقام میگیره

اصلاخونت روترک نکن عزیزم خاله من هم خونه به نام خودش بودشوهرش تاخالم رفت دنبال طلاق خونه روداد اجاره دستش بامستاجره هم تویه کاسه بودکلی دادگاه رفت کلی هزینه کرد بعداز۱سال باکلی خسارت که به خونه زده بودن تونست بلندشون کنه.شوهره روانداخت زندان ولی چون اوناقرداد داشتن برای خونه بایدمدتش تموم میشدتابتونه تحویل بگیره

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

خونه برای توهه تو چرا بری 

اول باید بری مهریتو بزاری اجرا توقیف بزنی براش درخواست طلاق هم بدی وقته مشاوره میدن اول بهت چندجلسه میرین مشاور بعدش نوبت دادگاهدمیدن 

تو این مدت میتونی باهاش تو خونه باشی اگه حوصلشو نداری نفقه هم که بهت نمیده پس قیده تمکین واینارو بزن

قفل درو عوض کنو نزار بیاد خونه دادو بیدادهم کرد زنگ بزن پلیس بیاد خیلی از خانوما چون نفقه میخوان از شوهرشون و جایی و ندارن برن مجبور میشن تمکین کنن ولی تو که هیچکدوم اینارو نمیخوای شجاع باش و یه تنه برو جلد

عزیزم به طلاق اصلا فکر نکن /علت دعوا پیدا کن /ببین سر چه موضوعی دعواتون میشه /به کارای خودت فکر کن /غر میزنی ؟ از خانواده اش بد میگی ؟ کارهایی که پدر . مادرت کردن به رخش میکشی؟ پولم پولم میکنی ؟

چکار کنی دعوا کمتر میشه ؟ 

وقتی عصبانی و دادو بیداد میکنه شما هم جواب میدی؟ 

زرنگ باشه کتک هم نمیخوره سیاست همسرداری میخواد فقط مگه میدونی زندگی من چی بوده که قضاوت میکنی شما

بابا همسری که بخوای بعد یه عمر بهش یاد بدی دست بزن واسه آدم نیست کوتاه بیا که همسر نیست