2777
2789
عنوان

طلاق.دوستان خواهرانه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست
هزار دفعه مامان و بابام گفتن برو مشاوره ما حتی خرجش هم مدیم. هر دفعه اومده قول الکی داده گولشون زده ...

قلقش رو پیدا نکردی فقط باهاش لجبازی کردی

اون عاقل نیست شما صبور وعاقل باش ارام ارام جذبش کن چهارتا کتاب وسایت درموردهمسرداری بخون

هیولا هم باشه باسیاست و زرنگی یه خانم عاقل ارام میشه بلد نیستی

زیاد دیدم اطرافم که اون خانم بالاخره برنده ی ماجراشد اما بدون کتک وفحش و غیره

دل همسرتو بدست بیار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرنگ باشه کتک هم نمیخوره سیاست همسرداری میخواد فقط مگه میدونی زندگی من چی بوده که قضاوت میکنی شما

سیاست داشتن به درد کسی میخوره که بتونی باهاش ارتباط بگیری. این آدم به حدی توو داره که حتی قربون صدقه ش هم بری نمیتونی ازش واکنش بگیری . یه مثال بزنم برات همسن آدم یجا برای مصاحبه رفته بود یارو سه ساعت باهاش حرف زده بود تهش گفته بود من آخر نفهمیدم تو ذهن تو چی میگذره . مشاور نفهمیده بود !!!!!!

قلقش رو پیدا نکردی فقط باهاش لجبازی کردی اون عاقل نیست شما صبور وعاقل باش ارام ارام جذبش کن چهارتا ...

بخدا که همش لجبازی نبوده.خیلی فرق بین کسی که خوابه و کسی که خودش رو به خواب زده .متوجه این چی میگم.توو زندگی من نیستین پس لطفا قضاوت نکنین اینطوری‌.من بخاطر همین آدم تو روی مامان و بابام واستادم گفتم همین رو میخام .خانوادم مخالف صد درصد این ازدواج بودن ما خیلی تفاوت فرهنگی داریم منتها من کم سن بودم نفهمیدم.شما چیزی از زندگیم نمیدونی فقط یه قسمتشو خوندی . من دنبال چاره خیلی گشتم الان میخام تموم کنم

سیاست داشتن به درد کسی میخوره که بتونی باهاش ارتباط بگیری. این آدم به حدی توو داره که حتی قربون صدقه ...

اينا نفسشون از جاي گرم درمياد

يا ك اعتقاد دارن بايد يك مرد هرچند بد پيشت باشه

وگرنه تو ارزشي نداري.

ادم ازدواج ميكنه براي چي؟ براي يك هم زبان/هم دل/هم بستر

يا موقعيت مالي و اجتماعي و يا عشق و عاشقي

و يا اينكه از ي جهنمي فرار كنه..

شما خودت همه چيو محيا كردي

💕

خونه برای توهه تو چرا بری  اول باید بری مهریتو بزاری اجرا توقیف بزنی براش درخواست طلاق هم بدی ...

ممنون از راهنماییت.دلم میخاد مهرم رو ببخشم فقط از این جنگ اعصاب خلاص شم.شمام نظرتون اینه که اول از دفتر خونه ای که عقد کردیم باید شروع کنم؟

عزیزم به طلاق اصلا فکر نکن /علت دعوا پیدا کن /ببین سر چه موضوعی دعواتون میشه /به کارای خودت فکر کن / ...

دوستم شما باشی میتونی تحمل کنی همه چیزایی که خودتون گفتین و وجود داره رو؟؟؟میتونین حس احمق بودنی که طرف مقابل بهتون میده رو تحمل کنین؟؟بد تر از همه اینا از اول عم عشقی وجود نداشته بینمون اون فق، بخاطر پولم و موقعیت خانوادگیم اومد جلو

عزیزم کسی قضاوتت نمیکنه شما گفتین خواهرانه کمک کنید .ما هم مثل یه خواهر گفتیم /

ناراحت نشو از حرف بچه ها عزیزم 

طلاق اخرین راهه/

سعی کن هیچکس از مشکلات زندگیت خبردار نشه چون همه ادما از ناراحتی ما ناراحت نمیشن 

بیا دو سه ماه این کاری که میگم امتحان کن اگر خوب نشد بعدا به طلاق فکر کن : همیشه خودت و خونه مرتب باشه /غذا اماده باشه /اگر عصبانی شد شما اصلا حرف نزن جواب نده فقط سکوت کن /میخوای بری بیرون زنگ بزن بهش و اطلاع بده بهش 

از خانواده خودت و خودش اصلا حرف نزن /پشت خانواده اش بد نگو /غرغر نکن 

شاد باش حتی اگر شده ادای شاد بودن دار /تو خونه عطر بزن /بهش احترام بزار /برای هرچیز کوچیکی ازش تشکر کن بزار یاد بگیره ازت /اگر اون حرف نمیزنه شما حرف بزن /یه مسافرت برید دونفره (مشهد برید ) /پیامک و پست عاشقانه براش بفرست (موقعی که سر کاره یا داره tv نگاه میکنه )/برای زندگیت تلاش کن عزیزم /اتفاقات گذشته .حرفای گذشته بریز دور /تو توانایی درست کردن یه زندگی خوب داری فقط باید بخوای و به همسرت هم یادبده/نامه براش بنویس بگو دوستت دارم خجالت نکش ایشون همونیکه تو براش تو روی خانواده ایستادی 

اگر خانواده از شوهرت پرسید پشتش بد نگو

یه ظرف اب بردار چهار طرف قران بزن توش .ایه الکرسی .حمد .چهار قل بخوون فوت کن /بعد ابو بپاش تو خونه ات