سلام.بچها من خیلی اطلاعاتم کمه تایپک های قدیمی رو هم که میخونم هر کدوم یچیزی نوشته.من ۲۸ سالمه .۷ ساله ازدواج کردم قبلش هم با هم دوست بودیم
۶ ماه بعد ازدواجمون جرو بحثمون شروع شد در حدی کتک کاری و دعوا داشتیم که همسایه ها میومدن پشت در .هر خونه ای که رفتیم همین داستان بود من حتی روم نمیشد با کسی سلام علیک کنم...😔😔
از همون موقع با این وضع داریم زندگی میکنیم بارها پاس خانواده ها رو وسط کشیدیم منتها به جایی نرسیده
البته خانواده اون براشون هیچ اهمیتی نداره برای خودشون نمیزارن
خانواده منم از ترس آبرو مانع طلاق من میشن
پارسال خونه خریدیم با پولای پس انداز من و طلاهای من و کمک مامان و بابای من که خدا رو شکر خونه به اسم منه
اونم از دار دنیا یه موتور داره یه حقوق بخور نمیر
منم دستمو هرگز جلوش دراز نمیکنم تا وقتی سر کار میرفتم حقوق خودم رو خرج میکردم بعد اونم که فعلا بیمه بیکاری میگیرم
خدا شاهده همجورع باهاش راه اومدیم از جهاز گرفته تا خرید خونه تا گرفتن عروسی همه به عهده مامان و بابای من بوده
اونا خیلی خسیسن و زرنگ....
خیلی اتفاقات بین ما افتاده که دیگه تو حوصله نمیگنجه که بخام بگم
دیگه خسته شدم ازین زندگی هیچی نمیفهمم ازش ما حتی ۱۰ روز یبار هم بهم نزدیک نمیشیم فقط یه هم اتاقی هستیم و لاغیر
میخام مهریه م رو بزارم اجرا باید چیکار کنم؟؟؟؟
قبلا برای یه شکایتی رفته بودم قوه قضائیه یه کد ۵ رقمی و یه رمز ورود بهم داده که در حد همین کد موند دیگه دنبال شکایتم نرفتم.الان این همون کد؟؟؟با همین کد الان کجا برم شکایت کنم؟؟
به دفتری که عقد کردیم؟؟بعد مدارک چی ببرم؟؟
خودم تو این خونه بمونم یا برم خونه بابام ؟؟میترسم برم این یکیو بیاره تو خونه م جدیدا یه مستاجر اومده مجرده این خیلی تو نخشه.حالم داره از همچی بهم میخوره کمکم کنید لطفاااااااا