دوسالشه من بریدم دیگه همش باید حواسم باشه بلایی سر خودش نیاره. دیدین اون اول خواب گاهی آدم خواب میبینه از ارتفاع میفته؟ من دیشب هی خوابم میخواست سنگین بشه میدیدم پسرم میخاد از یه بلندی خودشو پرت کنه میپریدم از خواب... یه لحظه تو آشپزخونم برمیگردم میبینم رو دسته مبله میخاد بپره😞 میره رو پشتی مبل خودشو پرت میکنه همش تو استرسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم پسرم تازه چهار ساله شده انقد از دستش خسته ام گاهی خودمو میزنم و گریه میکنم_خیلی خیلی خیلی اذیت میکنه . وسیله سالم از دستش نداریم خودمون رو میزنه خیلی خیلی اذیتمون میکنه بخدا دیگه کم آوردم خدایا منو بکش از دستش
من بیچاره بگو خواهر شوهرم بچه دو سالشو میخواد بده من بره کربلا خودمم یه ساله و چند تا دارم 😭
من باشم مسئولیت قبول نمیکنم، یه تار موش کم شه خدای نکرده، دمار از روزگارت درمیارن، بگو بذاره پیش مامان خودش یا مادرشوهرم یا ببره و کلا نره کار یه ساعت دو ساعت بود آدم تحمل میکرد نه چند روز