دوسالشه من بریدم دیگه همش باید حواسم باشه بلایی سر خودش نیاره. دیدین اون اول خواب گاهی آدم خواب میبینه از ارتفاع میفته؟ من دیشب هی خوابم میخواست سنگین بشه میدیدم پسرم میخاد از یه بلندی خودشو پرت کنه میپریدم از خواب... یه لحظه تو آشپزخونم برمیگردم میبینم رو دسته مبله میخاد بپره😞 میره رو پشتی مبل خودشو پرت میکنه همش تو استرسم
اونروز خواب بود منم خبر مرگم یکم پیشش دراز کشیدم خواب برد پاشده دیده من خوابم با یه تابلو چوبی سنگین زد تو پیشیونی ام شکست ۸ تا بخیه خورد
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من بیچاره بگو خواهر شوهرم بچه دو سالشو میخواد بده من بره کربلا خودمم یه ساله و چند تا دارم 😭
یاخدااااا قبول نکنیااااااا
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اره کوچیک بود خیلی آروم بود خیلی خیلی آروم. _انقدر ک مامانم میگفت ب کسی نگو چشمش میکنن😒😒😒. الان نه زندگی دارم از دستش نه آسایش . حتی مامان خودم قبول نمیکنه دو ساعت نگهش داره . خیلی خیلی خرابکار . نیم ساعت پیچ گوشتی دستش بوده تمام پیچ های در و کابینت هارو باز کرده _شوهرم رفت از در کمد برس برداره در کمد یهو افتاد روش ☹️و هزاران کار دیگه یبار با دسته ی تی زد رو سر داداشش بردیم بخیه کردیم سرش شکست
شما بچه تون توی سن ۵ یا ۶ ماهگی چطور بود؟آروم بود؟
پنج شیش ماهگی از چه نظر منظورتون چون توان حرکتی زیاد ندارن اون موقع. تو کل خونه غلت میزد، از آدم غریبه میترسید و گریه میکرد. الانم همه میگن بچه آرومیه شیطون نیست😑
😭😭😭😭پسر منم داداشش داشت تلویزیون میدید یهو با دسته ی تی زمین شو کوبید تو سرش .سرش شکست بخیه کردی ...
دیه من زدم به در بیخیالی هر کار دلش خواست بکنه مهم نی
الانم خونم ترکیده تموم وسایلا گازم رو ریخته کف سالن با کش بسته بودمش پارشون کرده با چوب
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑