2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم دیوونه میشم از دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 87 پست

منم دیگه روانی شدم 

اونروز خواب بود منم خبر مرگم یکم پیشش دراز کشیدم خواب برد پاشده دیده من خوابم با یه تابلو چوبی سنگین زد تو پیشیونی ام شکست ۸ تا بخیه خورد 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیچاره بگو خواهر شوهرم بچه دو سالشو میخواد بده من بره کربلا خودمم یه ساله و چند تا دارم 😭

یاخدااااا قبول نکنیااااااا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
شما بچه تو توی ۵ یا ۶ ماهگی آروم بود ؟

اره کوچیک بود خیلی آروم بود خیلی خیلی آروم. _انقدر ک مامانم می‌گفت ب کسی نگو چشمش میکنن😒😒😒. الان نه زندگی دارم از دستش نه آسایش . حتی مامان خودم قبول نمیکنه دو ساعت نگهش داره . خیلی خیلی خرابکار . نیم ساعت پیچ گوشتی دستش بوده تمام پیچ های در و کابینت هارو باز کرده _شوهرم رفت از در کمد برس برداره در کمد یهو افتاد روش ☹️و هزاران کار دیگه یبار با دسته ی تی زد رو سر داداشش بردیم بخیه کردیم سرش شکست

شما بچه تون توی سن ۵ یا ۶ ماهگی چطور بود؟آروم بود؟

پنج شیش ماهگی از چه نظر منظورتون چون توان حرکتی زیاد ندارن اون موقع. تو کل خونه غلت میزد، از آدم غریبه میترسید و گریه میکرد. الانم همه میگن بچه آرومیه شیطون نیست😑

منم دیگه روانی شدم  اونروز خواب بود منم خبر مرگم یکم پیشش دراز کشیدم خواب برد پاشده دیده من خو ...

😭😭😭😭پسر منم داداشش داشت تلویزیون میدید یهو با دسته ی تی زمین شو کوبید تو سرش .سرش شکست بخیه کردیم

وای😂اینم خیلی بده خدایی مخ ادم میپوکه داشتیم بچه اینجوری تو خونمون

الان من داغون شدم کاش بپر بپر می کرد اما مدام من باید ببینمش و خوب گوش بدم به حرفاش. وسط حرفاشم می پرسه چی گفتم بگو

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
اره کوچیک بود خیلی آروم بود خیلی خیلی آروم. _انقدر ک مامانم می‌گفت ب کسی نگو چشمش میکنن😒😒😒. الان ...

عزیزم😁😁😁

پس خدا به داد من برسه

بچه م ۶ ماهشه اننننققققددددر فعالیتش زیاده و کنجکاوه که خسته م میکنه 

الان من داغون شدم کاش بپر بپر می کرد اما مدام من باید بینمش و خوب گوش بدم به حرفاش وسط حرفام می پرسی ...

ایخدا عزیزم😂نه بابا شلوغ کاری و بدو بدو و بپر کردن بدتره با حداقل بچه شما امنیت جانی داره خدا حفظش کنه 

الان من داغون شدم کاش بپر بپر می کرد اما مدام من باید بینمش و خوب گوش بدم به حرفاش وسط حرفام می پرسی ...

هنوز پسر من میگ مامان منو نگاه کن دارم حرف میزنم با سر جوابظو بدم میگ حرف بزن

برای شادی روح پدرم صلوات🖤
😭😭😭😭پسر منم داداشش داشت تلویزیون میدید یهو با دسته ی تی زمین شو کوبید تو سرش .سرش شکست بخیه کردی ...

دیه من زدم به در بیخیالی هر کار دلش خواست بکنه مهم نی 

الانم خونم ترکیده تموم وسایلا گازم رو ریخته کف سالن با کش بسته بودمش پارشون کرده با چوب 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من بیچاره بگو خواهر شوهرم بچه دو سالشو میخواد بده من بره کربلا خودمم یه ساله و چند تا دارم 😭

چه مادر بیخیاااالیه خواهرشوهرت

من جات بودم اصلا مسئولیت قبول نمیکردم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792