2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم دیوونه میشم از دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 87 پست
منم پسرم تازه چهار ساله شده انقد از دستش خسته ام گاهی خودمو میزنم و گریه میکنم_خیلی خیلی خیلی اذیت م ...

به خدا منم روزی هزار بار میگم خدایا منو بکش راحت شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینه گلم تا بزرگ بشن دیوونه میشیم پسرم ۵ سالشه بازم اذیت میکنه

عزیزم شما پسرتونو پیشدبستانی نوشتی؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
به خدا منم روزی هزار بار میگم خدایا منو بکش راحت شم

ما باید چکار کنیم؟😭😭من دیگه طاقت ندارم بخدا ‌‌حتی تو خواب از دستش آسایش نداریم ‌وهمسرم بیچاره خوابیده بود رفت رو ناهار خوری خودش رو پرت کرد رو شکمش . شوهرم انقد حالش بد شده بود بخدا گریه کرد . خدایا من چ گناهی کردم   

اما پسر من هیچ  کار خطرناکی این بپر بپر رو نمی کنه اما فقط حرف میزنه با توضیح زیاد و شاخ و برگ الان 7 سلش از اول همین جور بود الان دیگه من هر شب از پرحرفی سر درد می گیره

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
خواهر زاده منم این جوریه  عسلی هارو جمع کن  اگر جایی تیزی داره بپوشون با پارچه ای چیزی ...

عسلی جمع کردم فقط مبلا تو خونن از ارتفاع دوست داره بپره تشک و پتو پهن میکنم انگار چیزی مصرف میکنه یه جور خودشو پرت میکنه نگران دست و پاش میشم گاهی هم سرش محکم میخوره به دیوار یا زمین

حس میکنم قلبم تو گلومه انقد استرسی شدم که حد نداره

گلم تاچشم روهم بزاری بزرگ شده برا چی آخه استرس بچه ن دیگه سخت نگیر♥

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

یه چند جلسه بچه هاتونو ببرید کاردرمانی و گفتار درمانی. اونجا میبینید مادرایی هستن که چه زجرایی میکشن تا بچشون همین شیطنت و شلوغیارو کنه و حسرت دارن بچشون وسیله بشکنه یا پرت کنه. بچه شماها سالمه که انقدر شلوغه. خداروشکر کنید