2777
2789

منم قبلا چنبار مچ همسرمو گرفتم تااینکه واااقعا قصد داشتم جدا بشم رفتم برای طلاق. اومد گفت پشییمونه و خداروشکر 5 ساله کاری نکرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان تو شرایط بدیم دوتا ایدی خانوم تو تلگرام همسرم دیدم سرچ کرده بود اینا رو شماره نداشتن هیچ پیامیم نبود 

یعنی با این دوتا در ارتباطه عکس گرفتم ازشون ولی قیافه اون دوتا خانوم خیلی محترم به نظر میرسید جلف عملی نبودن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

منم قبلا چنبار مچ همسرمو گرفتم تااینکه واااقعا قصد داشتم جدا بشم رفتم برای طلاق. اومد گفت پشییمونه و ...

یعنی در حد چت چند باری دیدم گفتم نکن باز بعد ی ماه باهاش حرف زده بود

ببخشسد میتونم بپرسم فراموش کردید یا نه؟

هیچ وقت فراموش نمیشه ولی کم کم اعتمادم داره بهش برمیگرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

یعنی در حد چت چند باری دیدم گفتم نکن باز بعد ی ماه باهاش حرف زده بود

همسر منم همینطور بود

منم الان تو شرایط بدیم دوتا ایدی خانوم تو تلگرام همسرم دیدم سرچ کرده بود اینا رو شماره نداشتن هیچ پی ...

منم همین چیزا دیدم واتساپش هک کردم ظبط صدا تو موبایلش ریختم ولی کاش نمیکردم دلم خیلی شکست

منم همین چیزا دیدم واتساپش هک کردم ظبط صدا تو موبایلش ریختم ولی کاش نمیکردم دلم خیلی شکست

تو واتساپ اینستا چیزی ندیدم فقط همین دوتا چطور باید هکش کنم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

تو واتساپ اینستا چیزی ندیدم فقط همین دوتا چطور باید هکش کنم

تل رو خو نمیدونم تو نت بگرد راهش پیدا کنی کار من ک صب تا شب همینه ی برنامه هست میخ ام اونو نصب کنم ببینم گوشیش هک میش یا ن