فندوق78 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 67 عنوان خیانت 173 بازدید | 14 پست نظری درباره خیانت دارین کمکم کنین شوهرم هی بهم خیانت میکنه چند باری مچ اش رو هم کرفتم 1402/05/31 | 09:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 36662 منم قبلا چنبار مچ همسرمو گرفتم تااینکه واااقعا قصد داشتم جدا بشم رفتم برای طلاق. اومد گفت پشییمونه و خداروشکر 5 ساله کاری نکرده خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
پاستیل۰۰ عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 14901 منم الان تو شرایط بدیم دوتا ایدی خانوم تو تلگرام همسرم دیدم سرچ کرده بود اینا رو شماره نداشتن هیچ پیامیم نبود یعنی با این دوتا در ارتباطه عکس گرفتم ازشون ولی قیافه اون دوتا خانوم خیلی محترم به نظر میرسید جلف عملی نبودن من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱
نیلا_گل_آفتابگردون عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 3996 منم قبلا چنبار مچ همسرمو گرفتم تااینکه واااقعا قصد داشتم جدا بشم رفتم برای طلاق. اومد گفت پشییمونه و ... ببخشسد میتونم بپرسم فراموش کردید یا نه؟
تمنا_a عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 912 اره عزیزم دوتا پسر ای بابا میتونی طلاق عاطفی بگیری ازش !؟یه جوری رفتار کنی انگار اصلا نیست دلتنگ بابا
فندوق78 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 67 منم قبلا چنبار مچ همسرمو گرفتم تااینکه واااقعا قصد داشتم جدا بشم رفتم برای طلاق. اومد گفت پشییمونه و ... یعنی در حد چت چند باری دیدم گفتم نکن باز بعد ی ماه باهاش حرف زده بود
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 36662 ببخشسد میتونم بپرسم فراموش کردید یا نه؟ هیچ وقت فراموش نمیشه ولی کم کم اعتمادم داره بهش برمیگرده خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
فندوق78 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 67 ای بابا میتونی طلاق عاطفی بگیری ازش !؟ یه جوری رفتار کنی انگار اصلا نیست نمیتونم آخه من خر دوستش دارم هی کوتاه میام اون دوباره تکرار میکنه
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 36662 یعنی در حد چت چند باری دیدم گفتم نکن باز بعد ی ماه باهاش حرف زده بود همسر منم همینطور بود خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
فندوق78 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 67 منم الان تو شرایط بدیم دوتا ایدی خانوم تو تلگرام همسرم دیدم سرچ کرده بود اینا رو شماره نداشتن هیچ پی ... منم همین چیزا دیدم واتساپش هک کردم ظبط صدا تو موبایلش ریختم ولی کاش نمیکردم دلم خیلی شکست
فندوق78 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 67 همسر منم همینطور بود الان دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم هی شک میکنم بهش پیشش بخوابم یاد حرفا اون چت هاش میوفتم
پاستیل۰۰ عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 14901 منم همین چیزا دیدم واتساپش هک کردم ظبط صدا تو موبایلش ریختم ولی کاش نمیکردم دلم خیلی شکست تو واتساپ اینستا چیزی ندیدم فقط همین دوتا چطور باید هکش کنم من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱
فندوق78 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 67 تو واتساپ اینستا چیزی ندیدم فقط همین دوتا چطور باید هکش کنم تل رو خو نمیدونم تو نت بگرد راهش پیدا کنی کار من ک صب تا شب همینه ی برنامه هست میخ ام اونو نصب کنم ببینم گوشیش هک میش یا ن