2777
2789

خانمهایی که سطح زندگی متوسط دارند جواب بدن

هزینه های شیر خشک پوشک دکتر لباس و... یک کودک چقدر میشه ماهانه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشک که ی بسته 34 تایی تقریبا هفته‌ای یکی مصرفه بستگی به بچه هم داره البته

لباس هم حداقل از هر سایزی باید 3،4 تا داشته باشه 

شیر خشک رو نمیدونم چون شیر خودمو خورد ولی بزرگتر شه باید غذاهای نقوی براش تهیه کنی که مرغ و گوشت لازمه

دوماه ی بار قبل واکسن هم چکاپ دارن که اونو خانه سلامت هم میشه برد 

همه اینا باز بستگی به مدل خودتون داره و اینکه از کجا خرید میکنید و.... 

در کل بسته به خودتون داره یکی حتما پوشک خارجی ی میلیونی میبنده یکی مای بیبی یا برندهای دیگه ایرانی که بسته ای صدو سی چهل تومنه، ما مای بیبی میگیریم در کل تقریبا هفته ای ی بسته رو میخواد، یکی لباس برند خارجی میپوشونه یکی هم برند ایرانی من برند ایرانی به آوران استفاده میکنم کیفیت لباساشون عالیه قیمتاشونم معقوله تیکه ای صدو بیست سی تومنه، یکی دیگه میبینی از بازار یا حتی دست فروش میخره، هر دو سه ماه یکبار  باتوجه به تغییر سایز بچه لباس میخواد، شیر خشکم من فقط دو ماه اول دادم روزی ی شیشه بقیشو شیر خودمو میخوره قوطی 65هزار تومن برند ناب که برند خوبی بود، تقریبا هر سه هفته یبار ی قوطی خریدیم، مولتی ویتامینو و پماد سوختگیم واقعا چیزی نمیشه، مثلا پماد سوختگی بهترین برند الان سودو کرمه دویست تومنه ولی شش هفت ماه راحت داریش، پول دکتر و بیمارستان و اینام که من بیمه بودم هزینه بیمارستان خصوصیمو  داد، برای کسی هم که شرایطشو نداره الان میره خودش بیمه سلامت ایرانیان میکنه هزینه ش رایگان میشه،چکاب ماهانه بچه رو هم من با اینکه بیمه تکمیلیم و هزینشو کامل میده میبرم خانه بهداشت چون ی قد و وزن میخاد بگیره کار خاصی نمیکنه که مگر اینکه خدایی نکرده بیمار بشه اون وقت میبرم پیش متخصص، خیلی از هزینه ش نگران نباشین بیشتر از تربیت بچه باید نگران بود تا هزینه ش، به نظرم اونقدرام که خیلیا شلوغش میکنن چیزی نیس 

بازم میگم به نظر خودم هزینه هفتگی میوه یا بستنی خودمون از هزینه هفتگی نوزادم بیشتره

در ضمن ی بچه  دیگم دارم که اون بزرگتره مدرسه میره تابستونم کلاس میره اونم خیلی هزینه اونجوری نداره 

در کل بسته به خودتون داره یکی حتما پوشک خارجی ی میلیونی میبنده یکی مای بیبی یا برندهای دیگه ایرانی ک ...

ببخشید عزیزم میشه بدونم شغل خودتون یا همسرتون چیه

از نظر درآمد میخوام بدونم

خیلی کم برای ما ، چون بچه هام شیر مادر میخورن گه گاه شیرخشکی بخریم ، برجی ۷۰۰ دسسست بالا پول پوشک و یک لیپوزوفر قطره که می‌خریم ، غذا هم کنار خودمون میخورن ، لباس رو نمیدونم چون بچه هام لباس قبلی خودشونو میپوشن فقط برای بیرون با برنامه خرید میکنم زیاد نمیشه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
عزیزم روزانه داره قیمت تغییر میکنه اصلا نمیشه تقریلا گف فک کن هزینه عمل سزارین ب تنهایی قبل عید ۱۰بو ...

میتونی بری دولتی 

من برج ۲ عمل سزارین توی بیمارستان دولتی شد ۸۰۰ تومن