2777
2789
عنوان

هزینه های یک نوزاد تا دو سالگی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 41 پست

خیلی.قطره اهن ۱۸۵ماهی یکی مولتی۸۰ماهی یکی.شیرخشک ماهی۱۲تادوتا از۱۴۰تومن۱۰تاش۹۰تومن.ماهی دوتا سرلاک۱۶۰تومنی.پوشک هفته ای ۱۶۰تومن.گوشت و انواع موادغذای مقوی.لباس هم زیاد چون تو رشده.دکترم ک خدانکنه مریض شن برا ی یبوست ساده۵۰۰تومن هزینه شد.و.......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی بری دولتی  من برج ۲ عمل سزارین توی بیمارستان دولتی شد ۸۰۰ تومن

من برج ۳ سزارینم ۵ تومن شد + ۳ تومن زیرمیزی.. بیمارستان دولتی 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اگ طبیعی زایمان کنی رایگان اگه اورژانسی سزارین بشی زیر یک تومنه  تمام قطره ها و مراقبها در بهداشت انحام میشه اما اگ خدایی نکرده بچه بیماری داشته باشه اون فرق داره ویزیت و دارو ۵۰۰ میشه خوب بچه هر چند وقت سایز عوض میکنه که اگه همون اول سیسمونی بخری ک هیچ اگه هر ماه بخای بخری و دنبال تشکیلات و برنده مارک نباشی ۲۰۰ کمتر بیشتر در میاد 

غذای آنچنانی هم نمیخورن سرلاک خودم همیشه غذای مقوی براش درست میکردم ک غذای آماده نخوره هر روز قابلمه کوچولو سوپم رو گاز بود ولی اگه حتما میخای تجملاتی و چشم و هم چشمی و سخا بگیری که گرون در میاد  البته هر کس بسته به جیبش خرج میکنه دیگه 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

۸_۱۰ قوطی شیر خشک لازمه الان نمی دونم قیمتش چنده . همشو هم نخوره باید بعد چند ساعت بریزی دور . بعد مثلا روزی ۳ تا خیس کنه که اوایل خیل یبیشتر میشه ماهی ۳ بسته پوشک . ویتامین هم مال بهداشت خوبه ولی آهن از اون لیپوزوفره چیه ازونا استفاده کنی از بیرون بخری خیلی خیلی بهتره . هم لازم نیست کنار اب پرتقال بخوره هم میشه کنارش شیر یا چای بخوره .و هم دندون سیاه نمی کنه . مهمتر از همه طعمش مثل تافیه نه طعم وحشتناک آهن بهداشت . 

لباس هم هرماه باید یه چیزای کوچیکی بخری دیگه جنس خوب هم باشه که تو شستشو از بین نره . غذاهای مقوی هم هست. دکترو چکاپ هم هست دیگه . دیگه شما ۳_ ۵ رو در نظر بگیر. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من سزارین بیمارستان میلاد تهران رایگان

هزینه پوشک هفته ای ۱۶۰

هزینه شیرخشک ۱۰ تا سهمیه میدن میشه ۷۵۰ تقریبا

آهن و مولتی فکر کنم ۳۰۰ هم نمیشه هر ماه

لباس هم دوسه دست بگیری حداقل برا سه ماه سایزش هست سیسمونی که گرفته باشن خیلی راحتی من الان برا دخترم از لباس خونگی پسرم استفاده میکنم برای بیرونش دوسه دست خریدم .

دکتر هم ان شاءالله لازم نشه اگرم سرماخوردگی چیزی پیش بیاد ۲۰۰ ویزیت با دارو نهایت سرجمع ۵۰۰ بشه.

من دوتا بچه دارم دوسال و نیم و شش ماهه پنج تومن نمیشه هزینه هردوشون

خدایا شکرت