2777
2789
عنوان

پشیمونم

1136 بازدید | 59 پست

قبل از اینکه عقد کنیم ، توی دوران دوستی ...کاامل انجامش دادیمم 

الان مشکلی نداریم 

مطمئنم که به ازدواج ختم میشه 

ولی پشیمونم😭☹🥺دلم میخواست خیلی رمانتیک تر تو خونه خودمون انجامش بدیم ...

کسی هست قبل از ازدواج اینکارو کرده باشه؟ یا فقط من هول بودم؟

رمانتیک تو خونه

تو ماشین بودی؟

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشیمونی فایده نداره دیگه ،بهش فکر نکن 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

آره دوران عقد بود پشیمونم خونه خودم‌نبود 

بهتره به سری لذتا رو بذارید بعد ازدواج دوران عقد به اون دلتنگی و دوری و خواستنه شیرین تره 

واسه ما اکثر تایم تو خونه بودیم خب من دوست نداشتم و پشیمونم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من کردم قبل عقد  الانم شوهرمه

وای خداروشکر تنها نیستم 

الان مشکلی ندارید؟

من مطمئن بودم که به ازدواج ختم میشه برای همین راصی شدم یعنی خودمم پیش قدم بودم ولی دلم میخواست توی شرایط بهتری انجامش میدادم 

پشیمون نشدید؟

ازدواجی که با عمل حروم و نهی شده شروع بشه رو خدا بخیر بگذرونه

خدا میبخشه بنده خدا نمیبخشه میخوان ازدواج کنند دیگه زن و شوهر میشند  حلالم میشند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ازدواجی که با عمل حروم و نهی شده شروع بشه رو خدا بخیر بگذرونه

من اهل این کارا نیستم  ولی کلی ازدواج دیدم که با رابطه دوستی که نهی شده شروع شدن الان دارن حال میکنن منم منتظر شوهر 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡