2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا میبخشه بنده خدا نمیبخشه میخوان ازدواج کنند دیگه زن و شوهر میشند  حلالم میشند

انشالله ببخشه 

و انشالله ازدواج کنن‌ 

جدا از بحث بخشش ، خیلی معایب داره بخصوص روحی روانی 

وای خداروشکر تنها نیستم  الان مشکلی ندارید؟ من مطمئن بودم که به ازدواج ختم میشه برای همین راص ...

از کجا مطمئنی؟ طرف بعد دو سه تا بچه و ۲۰سال زندکی باز شوهر و خودش مشکل دارن با هم طلاق میگیرن شما که عقدم نیستید

خدا میبخشه بنده خدا نمیبخشه میخوان ازدواج کنند دیگه زن و شوهر میشند  حلالم میشند

عجب حکمی دادی

قبل عقد میشه هر کاری کرد 

چون قرار بعدا زن و شوهر بشن!!

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

دیگه کاریه ک شده ، حالا ک راه بازه حالشو ببر😂

فقط ی چیزی ، چی انقدر بهت اطیمنان خاطر داد ک انجامش دادی ؟ آخه خیلی از پسرا با قول ازدواج طرفو خام میکنن ولی میزنن زیرش

چ جوری خیالت راحت بود

اسی تاپیک قبلی تو دیدم

هنوز دوست هستین 

ماشالله آنقدر مشتاق بودی دوست پسرت هم زده شده 

اینقدر در دسترس نباش

و مطمئن نباش میاد می گیرتت😉

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
وای خداروشکر تنها نیستم  الان مشکلی ندارید؟ من مطمئن بودم که به ازدواج ختم میشه برای همین راص ...

از کجا مطمئنی؟ تا عقد نکردی مطمئن نباش

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
عجب حکمی دادی قبل عقد میشه هر کاری کرد  چون قرار بعدا زن و شوهر بشن!!

حالا خوبه گفتش پشیمونه یعنی باید سرزنش کنید و حس حقارت به طرف بدید تا حرفتون ثابت شه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند