2821
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 59 پست
زیاد برام مهمم نیست در واقع  چون اگه به ازدواج هم ختم نشه ... دیگه هیچ وقت کس دیگه ای رو به زن ...

استارتر ۰را خودت باخودت اینکار رو کردی بااصرار خودت

بعدا چیزی بگه میگه خودت خواستی

الانم اون‌میگه نریم خونه تو برگشتی گفتی دلم برااینکارامون تنگ‌میشه

تاپیکاتو کلی یه نکاه انداختم نه برا سرکوفت زدن برااینکه نگرانت شدم عزیزم

تو همون موقع باید فکر میکردی به اینکه همونحور یهو به دوست دختر قبلیش گفت میخوام تنها باشم وولش کرد اومد با تو

همینکار رو با تو هم میتونه بکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهترین کارو کردی همین که باعشقت باکرگیتو دادی رفته اوج لذته الانم که گرفتت بیخیال فکر نکن نمیگرفتتم باز باید میگفتی باعشقم بودم حتی برا یه ساعت حسش کردم ول کن حرف مردمو حلال حروم دل ادمه

وقتی ازدواج کنند البته  اما نه قبلش  این از خدا ترسوندنه ؟ همین جا نی نی سایت ندیدید که ...

الان این به کی خیانت کرد 

عادی سازی چیه خب دو تا آدم عاشق هم دیگه آن میخوان ازدواج کنند 

آره اکه یه کدوم‌متاهل بود من ازش دفاع نمی‌کردم هیچ کلی نصیحتم میکردم 

حالا خوبه بنده خدا گفت پشیمونم  وگرنه با گرز اتیشی به سراغش میرفتید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

الان این به کی خیانت کرد  عادی سازی چیه خب دو تا آدم عاشق هم دیگه آن میخوان ازدواج کنند  ...

نگفتم خیانت کرده ..

منظورم این بود که مرد زن دار خیانت می کنه اون وقت دختر چرا باید اعتماد کنه و خودش رو در معرض اشتباه قرار بده ..

باورت میشه که دانش آموز من با همین استدلال که عاشقشم و فلان باردار شده بود و پسر  گذاشته بود رفته بود ؟ 

ضمن اینکه منظور تون رو از گرز آتشین متوجه نشدم ..

موید باشید

استارتر ۰را خودت باخودت اینکار رو کردی بااصرار خودت بعدا چیزی بگه میگه خودت خواستی الانم اون‌میگه ...

ممنونم بابت نگرانیت عزیزم 

دعا کن برام که زودتر همه چی سرو سامون بگیره فعلا که با مخالفت شدید خانوادش مواجه شدیم 

به قول شاعر که میگه پشیمونی فایده نداره دیگه چشات باید بارون بباره دیگه...

👍👍

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
🫂🫂🫂چقدر تو ، منیییی منم دقیقا برام مهم نیست

آره چه اهمیتی داره مگه همه دنیا به همونه من بدم میاد از فکرای سنتی ایرانیا اینکه میگن دختر باید اینجوری باشه و اونجوری باشه ولی پسر مهم نیست از صد بارم کرده باشه میگن خوب اون پسره 😐

خوب پس ماهم دختریم🤣

من به مامانم بعد عقد گفتم خندید گفت عیب نداره همه از اینکارا مکنن...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز