2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 59 پست
از کجا مطمئنی؟ طرف بعد دو سه تا بچه و ۲۰سال زندکی باز شوهر و خودش مشکل دارن با هم طلاق میگیرن شما که ...

زیاد برام مهمم نیست در واقع 

چون اگه به ازدواج هم ختم نشه ... دیگه هیچ وقت کس دیگه ای رو به زندگیم راه نمیدم تا آخر عمر

خدا میبخشه بنده خدا نمیبخشه میخوان ازدواج کنند دیگه زن و شوهر میشند  حلالم میشند

درسته کاریه که شده اگه هم پشیمونه خب قطعا خدامیبخشه ولی به شرطی که تکرارش نکنه تااینجا حرفاتون صحیح

ولی این چه حرفیه بعدا محرم میشن!اون موقع محرم نبودن که و بخوای نخوای گناه بوده حالا محرم بشن یا نشن مگه اینکه توبه کنن که خداهم توبه پذیر و‌مهربونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا خوبه گفتش پشیمونه یعنی باید سرزنش کنید و حس حقارت به طرف بدید تا حرفتون ثابت شه

والا پشیمون نیس 😂

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ما بندگی کنیم از طرف خدا تصمیم گیری نکنیم  الهی خدا از تقصیرات همه مون بگذره

دیگه وقتی ازدواج کنند ک‌حلال میشند نمیشند؟ بعدم اینقدر بنده ها از از خدا نترسوندید وقتی حلال بشند مشکلی نیست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دیگه کاریه ک شده ، حالا ک راه بازه حالشو ببر😂 فقط ی چیزی ، چی انقدر بهت اطیمنان خاطر داد ک انجامش ...

اینکه خودش نمیخواست من اصرار کردم و اینکه مسئولیت پزیره خیلی زیاد و اینکه از بچگی عاشق منه 

والا پشیمون نیس 😂

تو عنوان ک خیلی بزرگ نوشته پشیمونم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

زیاد برام مهمم نیست در واقع  چون اگه به ازدواج هم ختم نشه ... دیگه هیچ وقت کس دیگه ای رو به زن ...

خوددانی

حداقل الان پشیمونی توبه کن و دیگه باهاش رابطه نداشته باش خدامیبخشه مطمئن باش و برات جبران میکنه

اسی اشتباه کردی بدم اشتباه کردی که قبل عقد کار اصلی رو انجام دادید

تا وقتی شرعا زنش نشدی نباید وا میدادی

الانم برو دعا کن عقدت کنه چون تاپیک قبلیت که زیاد نمای خوبی نداشت راجع به دوس پسرت 

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

دیگه کاریه ک شده ، حالا ک راه بازه حالشو ببر😂 فقط ی چیزی ، چی انقدر بهت اطیمنان خاطر داد ک انجامش ...

البته این احتمال هم هست خب درسته 🥴ولی خب چی بگم میگه که پشیمونه 

وای خداروشکر تنها نیستم  الان مشکلی ندارید؟ من مطمئن بودم که به ازدواج ختم میشه برای همین راص ...

نه تازه میگم چ کار خوبی کردم 

اوکیم ...با اون قضیه مشکلی ندارم چون اصلا حتی اگه منو نمیگرفت برام مهم نبود چون من انقدر دوسش داشتم که اگ نمیشد دگ ازدواج نمکردم 

به هرحال اصلا برا من چیز مهمی نبود دیگه مهم شخصیت ذات یک دختره نه یکذره ... 😂

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
دیگه وقتی ازدواج کنند ک‌حلال میشند نمیشند؟ بعدم اینقدر بنده ها از از خدا نترسوندید وقتی حلال بشند مش ...

وقتی ازدواج کنند البته 

اما نه قبلش 

این از خدا ترسوندنه ؟

همین جا نی نی سایت ندیدید که چقدر زنها خیانت می بینند اونم با وجود بچه ..

انقدر عادی سازی نکنیم که بگیم خب بعد می خوان به هم حلال بشن 

این وسط اون که ضرر می کنه دختره

فقط یه چیزی اگه بازم باهاش رابطه میخوای داشته باشی قرص جلوگیری بخور و از کاندوم استفاده کن 

صیغه هم خودتون بخونید که گناه نداشته باشه الانکه بکارت نداری اجازه پدر نمیخواد 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋