ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
خوبه ولی تو سن بچه ها مثلا خوب نیست .آدمای بیخود هم زیاد هستن مثلا میان دایرکت مزاحم میشن الکی سلام میدن من دایرکت رو بستم البته ..البته که آدم بزرگا هم ممکنه اغفال بشن تو اینستا چون میگم آدمای بیخود زیاد توشه ..بعضی کامنت ها و پست ها محتوی بدی دارن اگه آدم آگاه و سر به راهی باشی جای خوبیه کلی پست خنده دار آموزشی مفید هست ولی اگه یکم شل باشی پست ناجور جنسی و آدمای بیشرف و منحرف هم هستن .واسه بچه ها نوجوان و حتی دخترهای مجرد کم سن پیشنهاد نمی کنم مثلا زن گنده کامنت جنسی میزاره یا پیرمرد میاد دایرکت دنبال لاس زدنه ...پس بستگی به خودت داره ..من الان صفحات تربیت کودک دارم خیلی خوبه و پیج های فان یا درباره حیوانات ..ولی پیج بد و ناجور هم زیاده