2581
2553

هیچی دوسش داشته باش 🤗

من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

نمیره

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

باید بری از پزشک بپرسی

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

منم بخاطر آفتاب زدم رفتم دکتر گفت نباید زیاد جلوی آفتاب و اجاق گاز و گرما و حتی نباید  زیاد جلوی صفحه مانتیور بشینی

با لیزر فک کنم رفع میشن اما پوست نازک میشه و مراقبتش سختتر میشه

منم بیخیالش شدم برا خودم عادی شده 

کشورای اروپایی این همه کک و مک دارن منم اروپایی فکر میکنم

کلید زندگی خوب،این نیست که به چیزهای بیشتر وبیشتری اهمیت بدهید؛ بلکه بایدبه چیزهای کمتری اهمیت بدهید،وتنها چیزهایی را مد نظر قراردهید که حقیقی ،فوری ومهم هستند.

یک لکه کوچیک روی مماغم  حدود 35 سالگیم افتاد.بعد هی پرنگ  شد .احساس می کردم خاله دقیقا مثل خال برجسته بود البته خیلی کم .ولی لکه حدود یک عدس بود .خیلی توی روحیم اثربدی گذاشت .رفتم دکتر صوفی خاک عالم بر اوباد اصلا می ترسید به مریضاش نزدیک بشه .از همون پشت میزش گفت نمیشه لیزر کرد جاش می مونه البته از خودم پرسید برجسته است منم گفتم آره دست که نزد  .خلاصه منم ناامید شدم .بعد ده سال دیدم کم رنگ و محو شده رفته .

2456

نمیدونم والا به نظر من که ربطی به آفتاب نداره شایدم داشته باشه من یه دوره ای مشکل کبد پیدا کردم بعد یعنی کل صورتم خال قهوه ای زد فقط بعد اون موقع یکیش رفت فک کن دختر 10 ساله صورتش کلا خال بزنه ببین حتی الانم که الانه دوتا خال دارم روی چشمم یکیش روی پلکمه گوشتیه یکیشم بالاتر از اون یه خال قهوه ایه خانوادم هم نمیزارن برم دکتر بردارم خیلی صورتم و بد کرده 

سن منیم مندع سنین):! تمام   
🥲🥲🥲چی‌‌بگم تنبلی کردم کاش ضد افتابمو میزدما

منم برا سن نو جوونیمه 

اصلا ضد آفتاب نمیزدم مامانم یه ضد افتاب برام گرفته بود 

اسمش آردن 

عین ماست میماسید به صورتم منم دوسنداشتم بزنم 

کلید زندگی خوب،این نیست که به چیزهای بیشتر وبیشتری اهمیت بدهید؛ بلکه بایدبه چیزهای کمتری اهمیت بدهید،وتنها چیزهایی را مد نظر قراردهید که حقیقی ،فوری ومهم هستند.
2664