2777
2789

با توجه به اینکه داره نزدیک سی سالمون میشه بیایین از رسیدن ها و نرسیدن هاتون بگین چه اهدافی تو زندگی داشتین که بهش رسیدین به چیا نرسیدین؟

متاهلین یا مجرد؟بچه دارین؟شما هم مثل من فکر میکنین تو این سن باید به خیلی اهدافتون میرسیدین؟!🙂چرا اینقد زود گذشت؟نصف عمرمون رفت که🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷۴ام مجردم 🥲هوم آره خیلی زود دیر شد 

این حق ما نبود

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من خودمو بگم آرزوم بود دندانپزشک میشدم از پزشکی هم خوشم نمیومد ولی پرستاری آوردم و الان ارشد دارم میخونم...سعی میکنم تا دکتری برم تا یه ذره دلم آروم شه...متاهلم...ولی بچه ندارم هنوز

به نام خدا به هیچ یک از اهدافم نرسیدم 

متاهلم سه تا بچه دارم 

ولی تصمیم گرفتم دیگه از این یک نواختی بیام بیرون 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

آره واقعا...

پسرم امسال کلاس اول می‌ره خودمم تازه میخام دانشگاه برم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

به همه اهدافی که تو ۲۰ سالگی داشتم رسیدم ولی آدمیزاد کمال طلبه الان اهداف دبگه ای دارم😂😂 کلا از خواستن نمیشه دس برداشت 

من مجردم خواست خودم بود که مجرد باشم دوس نداشتم جلو پیشرفتمو بگیرن از این لحاظ که تنهام تحت فشارم

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

باسلام، 😂 به نام خدا متولد 76 هستم 

دوست دا‌شتم یه حرفه یاد بگیرم و خونه و بجه و ماشین داشته باشم مث بقیه 

که به خونه و بچه رسیدم حرفم یاد گرفتم ماشینم داریم ولی هدفم اینه برای خودم جدا داشته باشم 😑

و دوست دارم حتی اگه یه روز عمرمم مونده باشه یه سالن زیبایی برا خودم بزنم خیلی علاقه دارم 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

۷۴ مجردم. شغل خوبی دارم ولی راضی نیستم ازش.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

مجردم

زبان یاد گرفتم

دانشجو ارشد مدیریت از دانشگاه تهران یا شهید بهشتی هستم ( نتایج ۳ ۴روز دیگه میاد )

و توی یک شرکت کشتیرانی کارشناس بازرگانی خارجی هستم

۲ سال  از ایده آلم عقب ترم تقریبا

که اون ۲ سالم کرونا عقبم انداخت 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)